Scandal uriaș petrecut în cabinetul unui medic veterinar din Iași. De ce doi indivizi l-au bătut cu pumnii și picioarele

Scandal uriaș petrecut în cabinetul unui medic veterinar din Iași. De ce doi indivizi l-au bătut cu pumnii și picioarele
Medic veterinar bătut cu pumnii și picioarele

Un medic veterinar a fost bătut de doi indivizi, tată și fiu, în cabinetul acestuia. Cei doi agresori au fost amendați de către magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău pentru lovire sau alte violențe. Medicul este din localitatea Scobinți, județul Iași.

Medici veterinar bătut la el în cabinet

Bărbatul a fost luat la pumni și picioare de cei doi indivizi în cabinetul său. Potrivit anchetatorilor, cei doi bărbați locuiesc în satul Fetești, comuna Scobinți, județul Iași. Până în anul 2018 erau crescători de animale, având o microfermă. Polițiștii spun că scandalul a pornit de la faptul că medicul veterinar ar fi refuzat să semneze câteva acte.

„În momentul la care unul dintre inculpați a vrut să vândă ovinele pe care le avea în proprietate, persoana vătămată, care este medicul veterinar responsabil de microferma inculpatului, a refuzat să-i avizeze documentele sanitar-veterinare, pe motiv că animalele nu erau într-o bună stare de sănătate”, au mai spus oamenii legii.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău i-au amendat penal pe unul dintre agresori cu suma de 5.400 de lei, cu amânare, iar pe celălalt cu suma de 9.600 de lei, pentru lovire sau alte violențe. Procesul celor doi a început pe data de 28 aprilie 2021.

Victima s-a ascuns după un bărbat, sperând că va scăpa de agresori

Agresorii s-au deplasat cu o autoutilitară la cabinetul medicului, care are sediul în satul Fetești, pe data de 8 februarie 2018. Bărbatul se afla în curtea cabinetului, așteptând niște documente, iar cei doi inculpați au coborât repede din autoutilitară și s-au îndreptat către persoana vătămată, începând să-i adreseze injurii și amenințări.

Când au ajuns în apropierea persoanei vătămate, care încerca să se ferească de contactul cu inculpații, postându-se după numitul E.E. (interpunându-l pe acesta între el și inculpați), unul dintre inculpați i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu pumnul în zona capului, determinând căderea acestuia, moment în care cei doi inculpați i-au aplicat acestuia lovituri cu pumnii și picioarele, până când persoana vătămată a reușit să se ridice și să fugă prin curte, după care au părăsit curtea cabinetului veterinar, continuând să amenințe pe persoana vătămată cu moartea. În urma loviturilor primite, persoana vătămată nu s-a prezentat la IML Iași, pentru a se constata natura și felul leziunilor suferite”, au încheiat oamenii legii.

De asemenea, unui dintre agresori este obligat să presteze muncă în folosul comunității timp de 50 de zile, în cadrul Primăriei comunei Scobinți sau al Școlii Fetești din comuna Scobinți.