Bătaie ca-n filme la Sibiu, în trafic, după ce doi bărbați au agresat un șofer. În afară de partenerele celor doi agresori, nimeni n-a sărit în ajutor

Bătaie ca-n filme la Sibiu, în trafic, după ce doi bărbați au agresat un șofer. În afară de partenerele celor doi agresori, nimeni n-a sărit în ajutor
Bătaie ca-n filme la Sibiu, în trafic, după ce doi bărbați au bătut un șofer

În cursul zilei de luni, 12 iulie, un incident violent a avut loc pe una dintre cele mai aglomerate străzi din Sibiu. Doi bărbați s-au dau jos din mașină, în mijlocul traficului, pentru a lua la bătaie un alt bărbat din altă mașină.

Bătaie în trafic pe străzile din Sibiu

Incidentul violent a avut loc pe Strada Lungă din Sibiu, la intersecția cu Strada Gladiolelor, una dintre cele mai intens circulate străzi din oraș. Un participant la trafic a filmat toată întâmplarea, iar imaginile au fost postate pe Youtube. Cei doi agresori au ieșit dintr-o mașină de culoare albă. S-au dat jos la șoferul unui BMW care circula în fața lor și l-au dat jos.

Cei doi au început să-l lovească cu pumnii. Surprins de comportamentul agresiv al celor doi, victima nu a apucat să riposteze, ci doar să se ferească de loviturile multiple. În tot acest timp, din mașina agresorilor au coborât două femei, încercând să aplaneze situația. În afara acestora, nimeni nu a intervenit.

Imaginile cu incidentul din trafic au fost trimise Poliției Sibiu. Aceștia au spus că nu s-a depus nici o plângere legată de această întâmplare. Oamenii legii s-au autosesizat din oficiu. Au început o anchetă pentru identificarea agresorilor și aplicarea măsurilor impuse de lege în asemenea scenarii.

Bărbat, arestat  după o bătaie în trafic, pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei

Un bărbat în vârstă de 24 de ani a fost arestat, fiind acuzat de tulburarea liniștii și ordinii publice și lovire sau alte violențe. Acesta ar fi lovit cu pumnii și picioarele un alt bărbat. Totul s-ar fi petrecut în urma unei neînțelegeri în trafic.

Bărbatul a fost prezentat magistraților, care au dispus arestarea lui. Conform oamenilor legii, cercetările au început pe 28 mai. Atunci, Secția 8 a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada din Sectorul 2 are loc un incident violent între doi șoferi.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat a fost lovit cu pumnii și picioarele, în urma unor divergențe în trafic, de către un alt bărbat, care ulterior a fugit. Persoana rănită a fost transportată la spital pentru mai multe îngrijiri. Oamenii legii l-au identificat pe agresor și l-au dus la audieri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI