Scandal uriaș la Puterea Dragostei. Simina și Dana Roba au făcut show total

Scandal uriaș la Puterea Dragostei. Simina și Dana Roba au făcut show total
Scandal uriaș la Puterea Dragostei. Simina și Dana Roba au făcut show total

Simna de la Puterea Dragostei și Dana Roba sunt în plin război, astfel că cele două și-au aruncat cuvinte dure. Simina de la Puterea Dragostei a avut mai multe postări despre Dana Roba și trecutul scandalos al acesteia. Se pare că scandalul dintre Simina și Dana Roba a plecat de la o prietenă a fostei concurente de la Puterea Dragostei.

Ce îi reproșează Simina de la Puterea Dragostei Danei Roba

„A ameninţat-o pe o prietenă şi eu m-am băgat să o apăr. Eu o cunosc pe Dana Roba de foarte mulţi ani, îi cunosc familia, am fost colegă cu una dintre surorile ei. I-am scris Danei Roba un mesaj în privat ca să discutăm despre fata asta. Asta a fost tot, iar ea s-a trezit să comenteze despre mine, m-a imitat in live- urile ei”, a precizat Simina de la Puterea Dragostei de unde a plecat scandalul dintre ea şi Dana Roba.

Revoltată fiind de faptul că Dana Roba a ironizat-o în postările sale video, Simina Loica le-a adus aminte urmăritorilor ei, cum a devenit cunoscută cea cu care acum este în scandal.

”I-am făcut reclamă gratis”

„Nu ştiţi cine este Dana Roba, căutaţi pe Youtube şi veţi afla adevărul. Cine vorbeşte de mine, cea care a fost amanta lui Nicolae Guţă, care a fost bătută pe stradă, care s-a bătut într o emisiune cu Narcisa Guţă? Căutaţi pe Youtube cu numele ei şi veţi afla adevărul despre Dana Roba, nu trebuie să-l spun eu”, a precizat Simina de la Puterea Dragostei.

„Eu am ajutat-o mult pe Dana Roba în ultima perioadă. I-am făcut reclamă gratis, pentru că ne ştiam de mult timp, din Timişoara”, a mai precizat Simina de la Puterea Dragostei despre Dana Roba, cea cu care acum este în plin scandal. Urmează a afla care vor fi urmările acestui nou scandal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI