Declarații incredibile la Puterea Dragostei. Andra Voloș despre Mocanu: ”L-am trimis să mă înșele!”

Declarații incredibile la Puterea Dragostei. Andra Voloș despre Mocanu: ”L-am trimis să mă înșele!”
Declarații incredibile la Puterea Dragostei. Andra Voloș despre Mocanu

S-au cunoscut în Turcia, în casa unde se filmează ”Puterea Dragostei”, s-au îndrăgostit, au început o relație, apoi s-au despărțit. În decembrie, însă, după împăcare, ambii au decis să părăsească emisiunea pentru a-și construi o legătură temeinică în afara competiție, dar au păstrat același ritm de conciliere combinat cu rupturi. Finalul era cunoscut deja, iar acum au venit și declarațiile Andrei Voloș despre ce s-a întâmplat între ea și Bogdan Mocanu.

Andra Voloș, declarații despre despărțirea de Bogdan Mocanu

Deși nu mulți au crezut în povestea lor, Andra și Bogdan au demonstrat că se iubesc și fac tot posibilul să construiască ceva de durată. Chiar și așa, cu tensiunile nu te pui, mai ales dacă cei implicați nu știu să le gestioneze. După ce au stat o vreme separați, în urmă cu o zi, cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei au fost protagoniștii unei scene care i-a dus pe mulți cu gândul la o posibilă împăcare.

Aceștia au apărut în videoclipul unui artist, iar la final, tânărul trebuia să o ceară în căsătorie pe Andra, după cum s-a și întâmplat. La câteva ore de la apariția videoclipului, fanii cuplului au început să o acuze pe brunetă că a regizat despărțirea de Bogdan și că, de fapt, ei sunt încă împreună. Tânăra a intrat pe Instagram și a lămurit situația, susținând că între ea și fostul iubit nu mai există cale de împăcare, iar scenele cu cererea în căsătorie făceau parte din povestea videoclipului.

„Trebuia să mă fac de rușine, nu?”

„Nu mai vorbiți în necunoștință de cauză, vă rog. Eu și Bogdan nu ne-am logodit. Nu e vorba de o logodnă. Să înțelegeți. Tot ce s-a întâmplat în acel videoclip a fost o regie! Da? Suntem mici actori. Ce o sa vedeți peste câteva zile este un videoclip de despărțire. O să vă țin la curent. Nu sunt falsă. Dacă e să îmi asum o chestie, îmi asum tot timpul.

Cum să ziceți că totul a fost o scenă? Că vlogurile astea…că victimizarea mea a fost o scenă. Da, eu l-am trimis pe Bogdan să mă înșele cu alta. În loc să mă respectați. A fost totul pentru followers? Nu puteam să merg la o altă emisiune pentru asta? Trebuia să mă fac de rușine, nu?”, a spus Andra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI