Scandal uriaș la iUmor! Actorul a refuzat să apară în emisiune. Ce mesaje a primit de la echipă

Un actor a refuzat să participe la Iumor. Ce mesaj a primit de la Acces Direct?

Un actor a refuzat vehement să ia parte la emisiunea iUmor. Care este cauza și ce mesaje a primit de la echipa de la Antena 1? Aristul a făcut discuția publică.

Scandal la iUmor: Discuția dintre staff și un actor care a refuzat participarea la show

Bogdan Bob Rădulescu a dezvăluit că recent a fost contactat de către echipa de la iUmor care caută în rândul artiștilor oameni speciali pentru viitoarele numere. Actorul a mărturisit că a refuzat din start oferta înaintată de Antena 1, motivând că asocierea cu Grupul Intact i-ar leza principiile și valorile personale. Clujeanul a pus la dispoziție tuturor oamenilor discuția dintre staff-ul show-ului de comedie și el în care cel din urmă confirmă clar că scenariul întregii emisiuni nu este în conformitate cu setul său de valori și de principii în virtutea căruia acționează personal și profesional.

Gestul actorului a fost extrem de apreciat în rândul urmăritorilor săi. „Le-ai tras-o bine… așa, cu principii. Ceva ce ei nu au mai cunoscut. Chipul lor citind mesajul tău…Doar la asta mă gândesc..”, „Bobule, jos palaria ! Iat luxul sa poti lege dupa principii colaborarile… priceless ! Inseamna ca ai facut bine pana acum ce ai facut”, au fost doar câteva din comentarii.

„Ce ironie… „

„Ce ironie… Sâmbătă postam cazul celor doi alergători cu motto-ul «Ce ar spune mama mea despre asta?» Iar azi dimineaţă (n.r. – 22 iunie) primesc mesajul de mai jos. În viaţă, unele decizii le luam cu capul. Altele cu inima. Dar cred că cele mai importante ar trebui luate cu echilibrul între cap şi inimă. Deci cu coloana. Pentru că cea mai bună pernă seara, când ne punem în pat, este o conştiinţă curată. Plus, să nu uităm replica ce a făcut furori pe net în weekend: «Ce ar spune mama mea despre asta?»“
Bogdan Bob Rădulescu

Bogdam Bob Rădulescu este actor din cadrul Teatrului Național din Cluj-Napoca și unul din fondatorii a două emisiuni de succes de televiziune și pe internet – „Cenzurat” și „Epic Show”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI