Scandal uriaș la concertul lui Jador. Poliția a intervenit în forță. Fostul iubit al Anei Mocanu a ajuns la spital

Scandal uriaș la concertul lui Jador. Poliția a intervenit în forță. Fostul iubit al Anei Mocanu a ajuns la spital
Scandal urias la concertul lui Jador

Jador a avut parte de clipe îngrozitoare la ultimul său recital susținut în Londra. Aflat pe meleagurile engleze, fostul Faimos de la Survivor România a fost martor la un incident nefericit, care s-a petrecut într-un local din centrul orașului. Polițiștii au fost nevoiți să intervină. Ce s-a întâmplat, de fapt. Evenimentul a fost compromis.

Jador, implicat într-un scandal cu bătăi în Londra

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Jador este unul dintre cei mai cunoscuți, apreciați și solicitați cântăreți de manele din România. Fostul Faimos de la Survivor sezonul 2 a reușit să câștige simpatia a milioane de români, de-a lungul anilor, datorită sincerității, modestiei și veseliei pe care mereu le-a afișat.

Pentru a participa la unul dintre concertele sale, românii sunt dispuși să scoată din buzunar chiar și mii de euro pentru a-l auzi pe cântărețul lor preferat. Și, chiar dacă la petrecerile unde este invitat să cânte Jador lumea se distrează, ascultându-i piesele, alții preferă să-și ocupe timpul cu activități mai mult sau mai puțin artistice.

De exemplu, recent, în cadrul unui eveniment important pe care Jador l-a onorat în Londra, ceea ce trebuia să fie o seară distractivă cu muzică s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acțiune. Manelistul a fost șocat să vadă cum mai mulți petrecăreți s-au luat la bătaie, în timp ce artistul era pe scenă.

Ceea ce i-a surprins pe toți este faptul că unul dintre bărbații implicați în scandalul violent este nimeni altul decât Rareș, fostul iubit al Anei Maria Mocanu, fosta asistentă TV de la Un Show Păcătos. Acesta a fost transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

„Legea își va face treaba. 7 pe 1”, a scris Rareș Ciortan pe rețelele de socializare, după ce și-a revenit.

Câți bani cere Jador pe un concert

Jador este, fără doar și poate, unul dintre cei mai populari artiști din România. De când a participat la emisiunile Puterea Dragostei și Survivor România, tarifele cântărețului au crescut considerabil, odată cu notorietatea dobândită.

Fie că vorbim despre un concert la malul mării, o petrecere privată sau onorarea unei invitații de a cânta  în cadrul unui festival, artistul curtat de multe femei frumoase din România cere mai mulți bani, în funcție de mărimea și importanța evenimentului.

„După participarea la emisiunea Puterea Dragostei, el și-a dublat tariful, ajunsese la 2.000 de euro, iar după Survivor ia și peste 4.500 de euro, pentru un recital, adesea, și mai mult, în funcție de cum își negociază contractul.”, declarau apropiați de-ai lui Jador, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI