Gaură în buget pentru Jador. Pe ce va fi nevoit să dea 10.000 de euro deși nu prea vrea VIDEO

Gaură în buget pentru Jador. Pe ce va fi nevoit să dea 10.000 de euro deși nu prea vrea VIDEO
Gaură în buget pentru Jador. Pe ce va fi nevoit să dea 10.000 de euro deși nu prea vrea VIDEO

Zile dificile pentru Jador, fost concurent al emisiunii Survivor România care a încasat cel mi mare tarif săptămânal. Acesta a comis-o grav de tot în urmă cu câteva zile, când a fost implicat într-un accident auto. Acum, cântărețul e nevoit să scoată din buzunar aproape 4.000 de euro.

Gaură în buget pentru Jador

Totul s-a întâmplat dintr-o prostie care era să îl coste viața. Jador a fost implicat într-un accident rutier la finalul lunii iulie.

Jador era pe bancheta din spate, când un prieten care conducea a dat peste un cal apărut din senin pe stradă. Nimeni nu a pățit nimic, dar mașina a fost avariată serios.

”A fost avariată grav. Numai farul costă 4.000 de euro. Am băgat mașina-n service. Au fost comandate piesele care trebuie înlocuite, cred că au ajuns. Să zic așa, cred că toată cheltuiala se ridică pe la 10.000 de euro”, a spus el.

”Dacă aveam viteză, cine știe ce se întâmpla cu noi. Ca lecție, oameni buni, legați-vă animalele și nu le mai lăsați pe stradă. 

E un accident grav, mașina mea luată acum o lună arată așa. Un cal a sărit în fața mașinii, bine că nu aveam viteză. Avem și copii aici. Trebuie să schimbăm bara, farul și capota. N-ai cum să lași calul să meargă așa”, spunea Jador.

Pe ce va fi nevoit să dea 10.000 de euro deși nu prea vrea VIDEO

Jador a descoperit apoi că animalul era în grija unui copil, așa că l-a absolvit pe acesta de orice vină, spunându-i că nu trebuie să plătească nimic.

 ”Nu vei plăti niciun ban. Eu știu situația ta, m-am interesat”, i-a spus artistul. 

”El stătea și plângea. Era calul lui și el plăngea că are de dat bani. Am auzit că este amărat. L-am luat în brațe, i-am zis, de ce te-ai ascuns? Nu se întâmplă nimic, stai liniștit”, a continuat Jador. 

”Mi-a rupt sufletul pentru că se gândea că nu are bani. Ca să repare mașina asta, trebuia să plătească foarte mult, poate un an de muncă în străinătate. Nu o să depun plângere, suntem oameni”, a încheiat Jador.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI