Scandal uriaș între maneliști. Ce i-a transmis Florin Salam lui Liviu Guță

Scandal uriaș între maneliști. Ce i-a transmis Florin Salam lui Liviu Guță
Ce scandal s-a pornit intre Florin Salam si Liviu Guta

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați și populari cântăreți de manele de la noi din țară. Cu o carieră de aproape două decenii în spate, manelistul nu a dat curs niciodată scandalurilor în care a fost implicat numele său și nici nu a intrat în vreun conflict cu ai săi colegi de breaslă. Până acum.

Ce scandal s-a pornit între Florin Salam și Liviu Guță

În ultimul timp, Florin Salam a aruncat ironii fine la adresa lui Liviu Guță. Soțul Roxanei Dobre susține că artistul îl copiază de ani buni și nu are un stil propriu care să-i permită să se regăsească în lumea manelelor.

Totul a pornit de la Liviu Guță, iar Florin Salam i-a dat replica într-un LIVE pe TikTok. Conflictul dintre cei doi l-a făcut pe tatăl artistei Betty Blue să răbufnească la adresa fostului partener de scenă al Danielei Gyorfi:

„Liviule, mă frate, tu ești foarte talentat. Te pune omul să cânți ca Pepe- bagi, ca nașu Adrian, ca mine, ca Daniela Gyorfi cânți. Bă, da ca tine când te aud cântând și eu? Ca tine nu te-am auzit cântând niciodată. Tu exiști așa?

„Ai mare voce, dar trebuie să stai de vorbă cu mine ca să poți să îți formezi un stil al tău. Tu cânți ca noi toți… dar tu trebuie să îți formezi un stil al tău, măcar acum la vârsta asta.

Eu înțeleg că mă copiezi pe mine, pe nașu Adrian… dar tu? Nu te-am auzit și eu într-o melodie. Abia aștept să te aud și atunci o să zic și eu… sunt sigur că ești bombă. Nu vă mai luați măi, toți ați trecut pe la mine, v-am ajutat, norocul meu că am rămas tot tânăr.”, au fost declarațiile controversale ale lui Florin Salam de pe TikTok.

De ce au divorțat Liviu Guță și soția lui Roxana

Manelistul Liviu Guță a trecut prin momente dificile în ultimul timp. El și soția lui Roxana au pus capăt unei căsnicii de un an și câteva luni de zile. Se pare că lucrurile nu au mai mers între artist și frumoasa brunetă, iar cei doi au decis să se separe. Artistul a povestit la Teo Show că a părăsit căminul conjugal de cinci ori.

„Am plecat de acasă de 5 ori. Am tot sperat… O iubeam. Au fost foarte multe discuții. Am rămas puțin șocat, atât pot să spun. Nu m-a înșelat. Nu ne-am înțeles. Era agresivă verbal. Lumea se schimbă de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor.

Nu mă lăsa să mă duc la copii în sensul că… (…) Nu știu dacă m-a iubit. Asta e o enigmă pentru mine. Te cerți cu mine fără să îți fac nimic. Se deschideau subiecte de fosta soție, de trecut. (…) Noi chiar voiam să facem copil. Certurile au început din iunie anul trecut.’, a declarat Liviu Guță la emisiunea Teo Show de la kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI