13 ian. 2022 | 16:33

Scandal uriaș între frații Dolănescu: „Tata era mort și el răscolea tot după bani” (exclusiv)

Monden
Scandal uriaș între frații Dolănescu:
Motivul pentru care frații Dolănescu se află din nou în război

Au trecut aproape 13 ani de la moartea lui Ion Dolănescu, însă scandalul dintre Ionuț și Dragoș Dolănescu nu pare să se oprească prea curând. Cei doi frați nu au îngropat securea războiului, aruncându-și diferite vorbe grele, care au legătură cu averea moștenită.

Ce se întâmplă între frații Dolănescu

Ionuț Dolănescu a fost foarte supărat pe 7 ianuarie, de Sf. Ioan, când fratele său nu l-a sunat pentru a transmite o urare. Acesta și-a manifestat dezamăgirea în mod public. Cei doi au intrat în 2022 cu un scandal de zile mari, chiar dacă mulți se așteptau ca lucrurile să se liniștească.

Totuși, Dragoș Dolănescu s-a decis să dea cărțile pe față și să îi facă numeroase reproșuri fratelui său, explicând care sunt motivele care au dus la răcirea relației dintre ei. Acesta a mărturisit că nu mai crede că o să se împace vreodată cu Ionuț Dolănescu, cei doi devenind ca niște străini.

„L-am iubit enorm pe Ionuț, era fratele meu mai mare, exemplul meu, mă uitam la el ca la soare, până la necazul cu tata.

Acum însă Ionuț este ca un străin pentru mine, sunt șanse foarte mici, aproape nule, ca să ne mai împăcăm. În curând, revin în România, dar nu cred că ne vedem, ca să bem o cafea.

Poate, cu timpul, s-or mai închide unele răni sufletești și vom putea da mâna. Oricum, îi urez ”La mulți ani!” și îi doresc sănătate, dar o fac ca pentru un străin, nu ca pentru un frate.”, a spus el pentru Impact.ro.

„Ionuț căuta banii economisiți de tata”

De asemenea, Dragoș Dolănescu și-a amintit de un moment crunt din viața sa, anume moartea tatălui său. Acesta a fost nevoit să se întoarcă din Costa Rica pentru a-l conduce pe regretatul artist pe ultimul drum, însă nu se aștepta la ce a descoperit când s-a întors în țară.

„M-am întors din Costa Rica, unde locuiesc, ca să particip la înmormântarea tatălui. Însă, când am intrat în vila din strada Caimatei, m-am îngrozit!

Dormitorul era întors pe dos, răscolit de Ionuț, în căutarea banilor, iar tata era mort în sufragerie. Cum să uiți asta? Ionuț căuta banii economisiți de tata.

Unul dintre fini mi-a spus că l-a certat pe Ionuț, că ar fi găsit 50.000 de dolari în saltea. Nici nu știu cât este de adevărat. Cert este că Ionuț mi-a dat 5.000 de dolari. M-am trezit că-mi dă acești bani, nici nu știam ce e cu ei.

Ionuț a cărat cam tot ce se poate căra din casa tatălui meu, sub ochii mei, mi-a dat și mie niște icoane. Dacă putea căra cu cârca și vila din Sinaia o lua și pe aia.”, a mai zis Dragoș Dolănescu.

Dragoș Dolănescu, despre lupta dusă cu fratele său pentru avere

Ion Dolănescu a lăsat multă durere în urmă când, pe 19 martie 2009, și-a încheiat socotelile lumești în urma unui infarct. Frații Dolănescu s-au luptat pentru moștenire, însă Dragoș a explicat că totul a fost, mai degrabă, o ambiție, ținând cont de tot ce s-a întâmplat între el și Ionuț.

„Lumea nu știe, dar, inițial, nu voiam să împărțim averea tatălui meu, ci să rămână în familie și să o gestioneze Ionuț, de la București.

Însă, m-a umilit prea mult, a zis prea multe rele despre mine, m-a și dat afară din casă, după moartea tatălui nostru.

Oricum, eu nu aveam nevoie de mai nimic de la tata, am avut mereu banii mei, încă din studenție, când cărăm saci de ciment cu cârca, pe șantierele din America, pentru câțiva dolari.

Atunci aș fi avut, într-adevăr, nevoie de bani pentru facultate.”, a explicat Dragoș Dolănescu.

Cei doi au dus o luptă crâncenă pentru averea de un milion de euro pe care o strânsese Ion Dolănescu.

Aceștia au mers în instanță pentru ca problemele să fie rezolvate. Ulterior, Dragoș a primit vila de la Sinaia și două terenuri, în timp ce Ionuț a rămas cu vila din București și drepturile de autor ale artistului, evaluate la peste 75.000 de euro.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro