Băieții lui Ion Dolănescu, decizie surpriză. Ce vor face la 12 ani de la moartea tatălui (exclusiv)

Au trecut 12 ani de la moartea lui Ion Dolănescu, iar cei doi fii ai săi se pregătesc de parastas. Ionuț și Dragoș s-au luptat mulți ani pe moștenirea lăsată de artist, în valoare de aproape un milion de euro.

Dragoș și Ionuț Dolănescu fac parastase pentru tatăl lor, deși se află în colțuri diferite ale lumii

Deși se află pe continente diferite, cei doi frați vor împărți mâncare în memoria tatălui lor. Dragoș și mama lui se află în Costa Rica, acolo unde vor ține un parastas pentru Ion Dolănescu. Ionuț va face și el u alt parastas în România, în memoria artistului.

Cu toate că a trecut mai bine de un deceniu de când Ion Dolănescu a murit, Dragoș și Ionuț nu vor să se împace. Cei doi au mai făcut pommeni pentru tatăl lor, însă fiecare în țara în care se află, la fel cum se va întâmpla și anul acesta.

Dragoș Dolănescu a organizat în fiecare an câte o masă în Costa Rica, în memoria tatălui său. El pregătește anual bucate românești și își invită pretenii să asculte melodiile celebrului cântăreț.

“Ziua de 19 martie este una tristă pentru mine și pentru familia mea. Nu a trecut an fără să îmi comemorez tatăl. Cu mâncare bună și cu un pahar de vin bun, am depanat amintiri și i-am cinstit memoria cum se cuvine. Așa vom face și acum și vom asculta și melodiile sale. Mama are toate discurile lui și un pick-up vechi”, ne-a mărturisit Dragoș Dolănescu.

Mama lui Ion Dolănescu trăiește alături de fiul ei, în Costa Rica. Ea spune că va servi vișinată pe 19 martie, la împlinirea a 12 ani de la moartea artistului.

”Pe 19 martie o să beau cafeaua din ceașca de porțelan cu farfurioară pe care o am de la Ion, o să ascult melodiile lui și vom bea un păhărel în cinstea lui. Eu am acasă, în Costa Rica, și vin românesc, dar și țuică și vișinată, adusă de prieteni. O să mâncăm românește și vom povesti despre Ion Dolănescu. Pozele lui și albumele cu chipul lui sunt expuse pe perete, în casă, așa că el trăiește prin muzica lui cu noi! Mi-e foarte dor de el. Dorul de Ion nu s-a stins nici după 12 ani,  ne lipsește!”, a mai spus mama lui Dragoș Dolănescu, pentru Impact.ro.

În România, va avea loc o slujbă de pomenire în memoria lui Dolănescu. Ionuț se află în București, cu familia și ar putea fi prezent la evenimentul ținut la biserică de către părintele Emil Cărămizaru.

În urma morții tatălui lor, Ionuț Dolănescu a obținut vila din strada Caimatei, în care a crescut, dar și drepturile de autor. În schimb, Dragoș s-a ales cu vila de la Sinaia și terenuri în Ilfov, Prahova și Dâmbovița. Cei doi și-au disputat averea lui Ion Dolănescu timp de aproape 9 ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI