11 aug. 2022 | 20:32

Scandal uriaș după ce un magazin Lidl nu a primit aprobarea de construcție: ‘E scandalos’

News
Scandal uriaș după ce un magazin Lidl nu a primit aprobarea de construcție: ‘E scandalos’
Motivul pentru care un magazin Lidl nu a primit aprobare de constructie

Clienții lanțului de supermarketuri Lidl sunt supărați deoarece planurile de a construi un nou magazin în cartierul londonez Grove urmează să fie refuzate încă o dată. Ce spun locatarii cartierului cu pricina despre decizia autorităților de a respinge proiectul. Ce s-ar fi întâmplat.

De ce nu a primit un magazin Lidl aprobare de construcție în Londra

Propunerile pentru o filială a lanțului de supermarketuri cu discount pe teren la Grove Road au fost reînaintate la începutul anului 2022, după ce au fost respinse, anterior, de Consiliul Districtual Vale of White Horse, scriu jurnaliștii de la publicația engleză Oxford Mail.

O decizie finală cu privire la cea mai recentă cerere va fi luată la o ședință a comitetului de planificare al consiliului raional în zilele ce urmează.

Cu toate acestea, autoritățile au recomandat ca supermarketul să nu fie construit, în primul rând din cauza impactului asupra cooperativei existente la centrul local din Grovelands, care „depășește beneficiile unui nou magazin Lidl”.

Recomandarea a fost făcută în ciuda sprijinului locuitorilor din Londra. Andrew Holding, care a înființat un grup online numit Lidl Wantage and Grove Supporters (Lidl WAGS), care are peste 500 de membri, a declarat următoarele:

„S-a vorbit mult despre locație și ar putea avea efecte asupra cooperativei din Grove, dar Didcot are două supermarketuri Co-op, așa că de ce ar amenința Lidl magazinele deja existente în cartier?

Locația este și ea destul de sigură, cu trei accidente minore în cinci ani, iar Lidl GB intenționează să facă joncțiunea cât mai sigură pentru toți prin instalarea unei joncțiuni de buzunar care s-a dovedit a fi mai sigură pentru multe alte consilii.”

„Mulți dintre noi suntem în favoarea construirii magazinului!”

Locatarii sunt furioși din cauza faptului că autoritățile au oprit construirea unui magazin Lidl în cartierul londonez Grove. Aceștia au vorbit despre felul în care proprietarii magazinelor Co-op din zonă ar putea fi afectați de această decizie.

„Se pare că singurul motiv pentru care autoritățile nu vor să construiască Lidl aici este impactul perceput pe care l-ar avea asupra magazinelor Co-op.

Locuiesc în Grove de 30 de ani și obișnuiam să cumpăr în mod regulat din supermarketul Co-op, dar nu mi-am făcut principalele cumpărături acolo de mulți ani, pentru că, pur și simplu, ei  nu vând gama de articole pe care o făceau înainte.”

E scandalos că toate aceste case au fost construite în Grove împotriva dorințelor multor rezidenți și totuși nu putem avea un Lidl, deși mulți dintre noi suntem în favoarea construirii magazinului.”, au declarat rezidenții nemulțumiți.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro