Produsul cu care Lidl România vrea să dea lovitura. Este foarte util pentru șoferi

Produsul cu care Lidl România vrea să dea lovitura. Este foarte util pentru șoferi
Raportul calitate-preț, zicem noi că merită!

Produsul cu care Lidl România vrea să dea lovitura! Ai citit bine, Lidl România vrea să dea lovitura cu un nou produs. În special pentru posesorii de autoturisme. Dacă te-ai săturat să-ți vezi mașina zgâriată în parcare, și apoi să mai dai bani pentru polișare, produsul propus de Lidl este pentru tine. Retailerul german scoate la vânzare în săptămâna 8-14 august acest produs, iar prețul este extrem de bun. Așa că, dacă te gândești să dai o fugă, acum ar fi momentul. Și încă ceva, este foarte util pentru șoferi!

Uneltele Parkside, la îndemâna oricui

Uneltele Parkside sunt o priveliște familiară pentru oricine care merge în mod regulat la supermarketurile Lidl pentru cumpărături. Secțiunile foarte populare ale magazinului vor prezenta frecvent o gamă de scule electrice sub marca Parkside, care este exclusivă pentru magazinele Lidl.

Principalul element care iese în evidență la uneltele Parkside, în afară de combinația distinctă de culori verde și negru, este prețul incredibil de scăzut pentru produsul pe care îl obțineți. Prețul de bază la uneltele electrice este, în general, un semn că veți obține o unealtă de calitate ieftină.

Este același lucru valabil și pentru uneltele Parkside?

În general, uneltele Parkside sunt cu siguranță un raport calitate-preț foarte bun. Vă va fi greu să găsiți pe internet o unealtă cu specificații similare care să egaleze calitatea uneltelor Parkside la același preț. Acest lucru nu înseamnă neapărat că sunt excelente în sine, dar un raport calitate-preț bun este un bun început.

Când vine vorba de calitate și durabilitate, uneltele sunt remarcabil de bune în comparație cu ceea ce v-ați putea aștepta. Ar fi o nebunie să vă așteptați ca uneltele Parkside să fie la fel de bune ca Makita, DeWalt sau orice altă marcă majoră de scule electrice, dar la o fracțiune din preț, veți obține o unealtă surprinzător de bună pentru banii dumneavoastră.

Mașina de polișat Parkside, produsul cu care Lidl România vrea să dea lovitura

Dacă ați ajuns până aici, cred că v-ați dat seama despre ce produs vorbim. Este vorba de cel mai nou produs, marka Parkside, o mașină de polișt suprafețele.

Ustensila este dedicată, în special, pentru posesorii de autoturisme, sătui de zgârieturi și care nu vor să mai dea bani pe reparații la service-ul auto. Cu ajutorul acestei scule vei putea să-ți polișezi singur caroseria mașinii. Vei face asta fără să te mai enervezi de orele pierdute prin service, și să plângi și după bani.

Era să uit ce era mai important, prețul. Lidl România a scos la vânzare mașina de polișat Parkside la doar 199 de lei. O găsesști deja în toate magazinele din țară, și în săptămâna 8-14 august, dacă te grăbești, o s-o poți achizițona cu acest preț de ofertă.

Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, în cele ce urmează le poți consulta singur, astfel vei vedea dacă este ustensila bună pentru tine:

 • Bateria și încărcătorul nu sunt incluse
 • Compatibil cu bateriile din seria „PARKSIDE X 20V Team”.
 • Baterie recomandată: 20V (2Ah)
 • Pentru lustruirea și lustruirea suprafețelor lăcuite
 • 6 viteze de rotație
 • Viteza de rotație: 0-3300 rpm (6 viteze) Ø placă suport: 250mm
 • Ideal pentru mașini, bărci, motociclete sau rulote
 • Ghidaj ergonomic cu două mâini, cu detalii de prindere moale antiderapante și un întrerupător de pornire/oprire integrat
 • Accesorii incluse: 2 polizoare lavabile
 • bonete (1x din ștergere, 1x sintetice)
 • Baterie și încărcător disponibile separat
 • Garanție de 3 ani

 

Concluzie

Dacă descoperiți că produsul cu care Lidl România vrea să dea lovitura este unealtabună pentru tine, atunci puteți păstra da fuga la primul magazin Lidl România și să o achiziționați.

Raportul calitate-preț, așa cum spuneam, zicem noi că merită, în cele din urmă. Prețul ieftin al uneltelor înseamnă că nu ați irosit o sumă mare de bani pe ceva ce nu folosiți la potențialul său maxim.