Scandal și bătaie între concurenți, la Puterea Dragostei de la Kanal D. Cum a reacționat Andreea Mantea

Scandal și bătaie între concurenți, la Puterea Dragostei de la Kanal D. Cum a reacționat Andreea Mantea
Bătaie și acuze puternice la Puterea Dragostei. Cum a reacționat Andreea Mantea?

Lucrurile au degenerat în casa Puterea Dragostei. De la o simplă pedeapsă s-a ajuns la un adevărat ring de luptă locuința care ar fi trebuit să fie plină de declarații și de flirturi din partea celor care vin să-și găsească jumătatea. Cum a reacționat Andreea Mantea la cele vazute?

Scandal și bătaie la Puterea Dragostei. Care a fost reacția Andreei Mantea?

Marinela Mavrodin s-a bătut în toată regula cu Bogdan Mocanu. Cei doi oare mai au tensiuni nerezolvate din trecut? Mulți au uitat că cei doi s-au sărutat cu patos în sezonul 1 al emisiunii de dragoste. Mary, așa cum este cunoscută în competiție, a acuzat-o pe Bianca Comănici pentru faptul că a ales-o cu un anume scop pentru pedeapsa în cauză și că nu a fost doar o victimă colaterală în întregul scandal.  Andreea Mantea a considerat amuzantă de joaca dintre ei, astfel că a sesizat în primă instanță că, după luptă, s-au îmbrăcat identic, întrebându-i: „V-ați asortat, sunteți un cuplu?”

Bătaie la Puterea Dragostei între Mary și Bogdan Mocanu
Bătaie la Puterea Dragostei între Mary și Bogdan Mocanu

„Din cauza Biancăi și a lui Livian. M-au pus să fac o pedeapsă. Mi-a rupt hainele de pe mine, mi-a rupt bluza, mi-a tras și extensiile din păr. Nu mai am nici unghiile, aproape toate s-au rupt. Când a vrut să-mi rupă bluza, l-am tras să-i rup și eu tricoul și au căzut toate unghiile”
Marinela Mavrodin

Mary și Bogdan Mocanu în sezonul 1, în camera roșie
Mary și Bogdan Mocanu în sezonul 1, în camera roșie

Bogdan, din ce în ce mai atras de Larisa

Larisa Judele se pare că l-a cucerit pe Bogdan Mocanu. Acesta, după relațiile eșuate alături de Roxana și o tentativă de idilă cu Ana-Maria Lintaru, și-a găsit „nașul”. Larisa i-a furat un sărut tânărului, după ce în emisiune a mărturisit în repetate rânduri că este extrem de atras, cel puțin fizic, de Bia.

De asemenea, lui Jador, cel mai bun prieten al lui Bogdan, i s-au aprins călcâiele după frumoasa dansatoare.  Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu cei doi, dar este clar că există chimie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI