Nu se mai ascund. Plușica și Culiță Sterp, la plajă, după ce au dezvăluit la Puterea Dragostei care e adevărata relație dintre ei

Nu se mai ascund. Plușica și Culiță Sterp, la plajă, după ce au dezvăluit la Puterea Dragostei care e adevărata relație dintre ei
Plușica și Culiță Sterp, fotografiați împreună la plajă

Plușica și Culiță Sterp, noua proveste de iubire formată cu ajutorul emisiunii Puterea Dragostei! Cei doi tineri nu se mai feresc să apară împreună, astfel că aleg din ce în ce mai mult să petreacă fiecare moment de reaxare unul aproape de celălalt. Cum s-au lăsat fotografiați și ce spun cei din anturajul lor?

Plușica și Culiță Sterp, forografiați la plajă

Casa Puterea Dragostei a făcut mai mult decât să găsească povești de dragoste, a legat prietenii pe viață, după cum au susținut mulți care au părăsit sesonul 1 și nu numai. Majoritatea care au participat la iubitul show de dragoste au continuat să se revadă în spatele camerelor. Cu toate că la început au fost doar zvonuri aruncate în vânt, Plușica și Culiță Sterp pare să demonstreze din ce în ce mai mult că legătura dintre ei este mai puternică decât o simplă prietenie.

Cei doi au ales să-și petreacă o zi relaxantă într-un club de fițe din Mamaia, acompaniați de Alex Bobicioiu și de sora artistului, Ileana. Conform wowbiz.ro, între ei nu mai există de mult tatonări, astfel că relația dintre ei este deja existentă.

Plușica și Culiță Sterp formează o relație
Plușica și Culiță Sterp formează o relație

„Privirile sunt clare: sunt împreună”

„Chiar dacă nu s-au sărutat de față cu toată lumea, Plușica de la ”Puterea Dragostei” și Culiță au dat de înțeles tuturor că sunt împreună. De altfel, mai tot timpul au stat lipiți unul de celălalt, se atingeau ”ca din întâmplare”, iar privirile și vorbele pe care le schimbau au fost suficient de clare pentru toți cei de față: sunt împreună. Sunt la început, de aceea nici nu își asumă relația, pentru amândoi e mai bine să pară singuri, să fie ”abordabili”, dar între ei este, la modul cel mai clar, ceva. De altfel, ei tot încercau să rămână singuri, să stea între patru ochi, iar din postările de pe conturile lor de socializare își dă oricine seama că au o relație. Oricum, noaptea, sau, mă rog, dimineața, după club, au rămas doar ei doi”
Sursă wowbiz.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI