Scandal pe averea lui Cornel Galeș. Cine susține că a fost țepuit cu 15.000 de euro

de: Năstase Mirabela
12 11. 2021

E scandal mare pe averea lui Cornel Galeș. Acesta a murit în anul 2019, lăsând în urma sa o datorie de 68.000 de euro la băieții Ilenei Ciuculete, bani ce li s-ar fi cuvenit din moștenirea celebrei interprete.

Scandal pe averea lui Cornel Galeș

Iar după succesiune, Claudia, unica fiică a lui Cornel Galeș, a rămas să plătească ea datoria. Pentru asta, a fost scos la licitație un apartament pe care Galeș îl achiziționase în 2017, într-un complex imobiliar nou, după moartea artistei Ileana Ciuculete.

Potrivit wowbiz.ro, lucrurile au luat o turnură neașteptată după ce în peisaj a apărut un alt personaj, mai exact, un cetățean elvețian, care locuiește în România și care a prezentat instanței o promisiune de vânzare-cumpărare pentru apartamentul respectiv, semnată de Cornel Galeș în 2018.

Potrivit sursei citate, Galeș ar fi primit de la acest elvețian aproximativ 15.000 de euro, în două tranșe egale. Prima dintre aceste tranșe a fost achitată pe 14 iunie 2018, iar tranzacția a avut loc în prezența unui notar public. O lună mai târziu, cetățeanul elvețian a plătit și a doua tranșă.

Elvețianul a spus că a insistat la Cornel Galeș să meargă cu el să încheie actele, dar acesta a tot găsit motive să amâne momentul. În cele din urmă însă, Cornel Galeș a murit fără a mai finaliza vânzarea.

Însă nici nu mai avea cum să vândă apartamentul, deoarece acesta intrase în litigiu, după ce Cristi și Mugurel, fiii Ilenei Ciuculete, au câștigat pe fond procesul cu Galeș, iar potrivit deciziei, urma să primească de la el suma de 68.000 de euro.

A acționat-o în judecată pe fiica lui Cornel Galeș

Prin urmare, impresarul nu a mai putut să vândă imobilul, el intrând sub sechestru asigurator și ajungând, prin succesiune, la fiica acestuia. Lunile trecute, imobilul a fost scos la licitație, la cererea fraților Sfetcu, fiii Ilenei Ciuculete.

Iar elvețianul a încercat să oprească licitația și să anuleze executarea silită, motivând că apucase să plătească o parte din el, dar judecătorii i-au respins cererea, deoarece numele lui nu apărea în cartea funciară a imobilului.

Apoi, cumpărătorul păcălit a acționat-o în judecată pe fiica lui Cornel Galeș, el cerând executarea silită a tinerei, iar într-un alt dosar, solicitând instanței o hotărâre judecătorească care să țină loc de contract de vânzare-cumpărare. Prin urmare, scandalul pe averea soților Galeș-Ciuculete este tot departe de a se fi încheiat, deși Cornel Galeș și Ileana Ciuculete s-au stins din viață în urmă cu ceva timp.