Scandal monstru în familia Dolănescu. Ce a făcut și Maria Ciobanu, fără succes însă (exclusiv)

Scandal monstru în familia Dolănescu. Ce a făcut și Maria Ciobanu, fără succes însă (exclusiv)
Ionut Dolanescu si mama lui, cantareata de muzica populara Maria Ciobanu

Dragoș și Ionuț Dolănescu se ceartă la cuțite și acum, la mai bine de opt ani de la moartea tatălui lor. De ce nu au revenit cei doi frați la sentimente mai bune și ce își mai reproșează de această dată. Ce a făcut și Maria Ciobanu, însă fără succes. 

Scandal monstru în familia Dolănescu

Fiii regretatului Ion Dolănescu încă se războiesc, iar scandalul dintre cei doi băieți ai artistului pare să nu se termine prea curând. Chiar dacă au reușit, după opt ani de zile, să ajungă la un consens și să împartă averea de un milion de dolari pe care le-a lăsat-o tatăl lor, Dragoș și Ionuț Dolănescu încă nu au revenit la sentimente mai bune.

Chiar dacă cei doi frați se află la distanță unul față de celălalt, Dragoș susține că a încercat de mai multe ori să îngroape securea războiului dintre el și Maria Ciobanu și Ionuț Dolănescu, însă acest lucru nu a fost posibil, chiar și la insistențele celebrei artiste de muzică populară, care a încercat să îi împace pe cei doi fiii ai lui Dolănescu.

„E adevărat, am mâncat de câteva ori la masa Mariei, am fost cu Ionuț, am fost musafir în casa dânsei, dar și lui Ionuț îi punea masa mama mea, când venea din Costa Rica. În plus, frati-miu ne-a jignit rău, a spus la TVR, în emisiunea lui Mircea Dinescu, că maică-mea ar fi venit la ușa lor cu burta la gură, pe când era gravidă cu mine. El este adevăratul nerecunoscător. Acum, trecutul e trecut, ce facem, ne numărăm farfuriile cu ciorbă?”, a declarat Dragoș, fiul regretatului cântăreț Ion Dolănescu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Ce nu poate Dragoș Dolănescu să-i ierte fratelui său mai mic

Deși Ionuț Dolănescu a împlinit, la sfârșitul lunii februarie, vârsta de 49 de ani, fratele său mai mare le-a spus jurnaliștilor că nu există cale de împăcare între cei doi și a fost rezervat în a-i transmite urări cu ocazia aniversării zilei de naștere. Dragoș Dolănescu, deputat în Costa Rica, susține că Ionuț a fost mereu răsfățatul familiei și un om care și-a văzut doar propriul interes, lucruri care l-ar fi dezamăgit pe fratele său.

„Îi doresc sănătate, dar nu e cale de împăcare. A fost mereu doar omul interesului. L-am invitat, cândva, în Costa Rica, unde locuiesc, dar nici nu a vrut să audă. Păi, de ce să vină? El merge doar unde poate face bani, în America. Sunt foarte mulți șomeri, trebuie să le dăm ajutoare financiare, dar și saci cu mâncare, să ne reorientăm profesional, căci se trăia mult din turism”, a completat Dragoș Dolănescu pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI