Scandal la Survivor România. Anunț șoc al lui Zanni: ‘E game over pentru tine’

Scandal la Survivor România. Anunț șoc al lui Zanni: ‘E game over pentru tine’
Scandal la Survivor Romania

Primul joc de recompensă al săptămânii a fost adjudecat de către Faimoși. Concurenții din echipa roșie au câștigat proba cu scorul de 10 la 8, spre dezamăgirea Războinicilor, care nu s-au putut bucura și ei de reward. A ieșit un scandal uriaș la Consiliul de nominalizare. Cine a fost amenințat: „E game over pentru tine”.

Scandal la Survivor România

Deși au plecat mulțumiți înapoi în tabără, se pare că certurile și conflictele din interiorul echipei Faimoșilor nu au dispărut complet. Ștefan Ciuculescu este de părere că Sebastian Chitoșcă și-a schimbat atitudinea față de Zanni și restul colegilor săi, de la momentul unificării. Fostul portar de la Rapid a observat o apropiere evidentă între Zanni și Războinica Adelina Damian, lucru care l-ar fi deranjat pe Sebastian.

„Starea lui Sebi s-a schimbat de la unificare. Zanni s-a apropiat de Adelina. Ce transmite Adelina îl gâdilă la timpan pe Zanni. Au început să iasă firele, câte un pic, câte un pic.”, a declarat Ștefan Ciuculescu la Survivor România.

„Ce ai zis, mă? Că mă simt singur?” , a spus revoltat fostul fotbalist Sebastian Chitoșcă.

Spiritele se vor încinge în cadrul primului consiliu de nominalizare al săptămânii, când vom asista la prima confruntare dintre cele două echipe de la Survivor România. Zanni o atacă pe Adelina, spunându-i că pentru ea competiția este „game over”

Adelina: Dacă voiam să devin Faimoasă, erau multe alte metode…

Zanni: N-ai cum să pornesti un show. E game over pt tine!

De ce s-au certat Zanni și Sebastian Chitoșcă la Survivor România

Conflictele din interiorul echipei roșii nu au încetat să apară nici de această dată. Iată că Zanni și Sebastian s-au certat din cauza păturilor pe care le-au primit, în urma unificării și a mutării pe o nouă insulă din Republica Dominicană.

În timp ce Războinicii și-au aranjat paturile, fostul fotbalist de la FCSB s-a plâns de faptul că sacul său se apropie prea mult de cele ale colegilor săi, din cauza faptului că spațiul de dormit nu era suficient de vast pentru șase persoane. Acest lucru l-a deranjat pe Zanni. Trapperul i-a reamintit coechipierului său că trebuie să se mulțumească toți cu aceleași condiții de trai.

Zanni: Suntem noi prieteni, dar dacă altceva decât ce crezi tu este corect, eu o sa susțin adevărul eu. Daca tu nu ai dreptate, eu o să ți-o spun, dacă îți convine sau nu asta nu, asta e problema ta.

Sebastian Chitoșcă: Aici nu se ține cont de parerea mea. Am mutat pătura invers să nu fiu cap în cap cu nimeni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI