Scandal la Survivor România. Amenințări la Faimoși: ‘Trebuie să mai plece acasă de la noi’

Scandal la Survivor România. Amenințări la Faimoși: ‘Trebuie să mai plece acasă de la noi’
Scandal la Survivor Romania, amenintari la Faimosi

Spiritele s-au încins la Survivor România. Joi, 20 mai, în timpul primului joc de recompensă al săptămânii, Cosmin Stanciu a răbufnit la adresa propriilor săi colegi din echipa Faimoșilor. Ce i-a mărturisit prezentatorului emisiunii Daniel Pavel i-a șocat pe toți telespectatorii.

Scandal la Survivor România. Amenințări la Faimoși

Primul joc de recompensă al săptămânii de la Survivor România a fost câștigat de Războinici. Victoria a avut, de data asta, culoarea albastră, iar Maria, Albert, Andrei, Adelina și Marius s-au bucurat de o excursie pe cinste, cu muzică, voie bună și mâncare pe săturate.

Între timp, în tabăra Faimoșilor tensiunile ating cote maxime. După ce au pierdut jocul de joi cu scorul de 10 la 8, Cosmin Stanciu și-a surprins coechipierii când a răbufnit. Fire calmă și optimistă de fel, sportivul nu s-a mai putut abține și i-a atacat pe colegii săi de echipă, spunându-i prezentatorului Daniel Pavel că este timpul ca unii dintre ei să plece acasă. Mai mult de atât,

„Ar trebui să vă bat pe toți. Eu cred că trebuie să mai plece de la noi. Nu suntem uniți. Toți țipă, toți vor să fie individualiști și dacă spun tot ce vreau iese prăpăd. Felul meu de a fi mă face să vorbesc doar despre mine. Am plecat toți cu o energie negativă. S-au întâmplat multe pe bancă.”

Raluca Dumitru a aruncat cu nisip către Culiță Sterp

Scandalul dintre Raluca Dumitru și Culiță Sterp i-a șocat pe toți. Bruneta a făcut un gest extrem, pe bancă. În timpul jocului, vedeta de la Antena Stars i-a aruncat cu nisip în ochi cântărețului, lucru care i-a blocat inclusiv pe Războinici, care au fost

Culiță Sterp: Ești cea mai falsă persoană de aici! Ce e asta, de ce ești așa țărancă? Ce-i comportamentul ăsta de mahala, femeie?! Eu sunt țăran, sunt crescut la țară, dar tu ești țărancă de oraș.

Raluca Dumitru: Uite cum iese mahalaua din tine, că tu te cerți. Nu am cum să fiu doamnă cu tine. Eu sunt doamnă cu cine vreau eu.

Nici Faimosul Cucu nu este de acord cu comportamentul Ralucăi Dumitru, despre care spune că este o persoană periculoasă, care ascultă conversații în timp ce se ascunde printre copaci.

„Raluca stă tot timpul după copaci și informează, însă puțin deformat. Adică, face telefonul fără fir.”, a declarat Cucu la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI