Scandal la Puterea Dragostei. Andreea Mantea a asistat neputincioasă la întreaga scenă

Scandal la Puterea Dragostei. Andreea Mantea a asistat neputincioasă la întreaga scenă
Scandal la Puterea Dragostei. Andreea Mantea a asistat neputincioasă la cearta concurenților

Andreea Mantea a fost din nou martora unor jigniri și a unor acuzații fără precedent. Cine a fost de data aceasta mărul discordiei și cum s-a derulat tot scandalul? Cine se face vinovat pentru discuțiile fără sfârșit din show-ul iubirii?

Nou scandal la Puterea Dragostei!

Scandal generalizat în casa Puterea Dragostei! Se pare că minciuna are picioarele mult mai scurte în cadrul show-ului, așa că orice mișcă dincolo de camerele de luat vederi se află la urgență. După ce ieri băieții au recurs la violență fizică în culise, spiritele se agită azi și în casa fetelor. Totul a plecat de la un mesaj al Andreei Pirui către Andrei Poptelecan, presupusul iubit al Manuelei. Scandalul între cele două concurente implicate în discuție a degenerat, ulterior intervenind și Andreea Oprică.

„Pot să te fac și eu proastă”, i-a spus Oprică lui Pirui. „Nu te mai băga, vorbeam cu Manu”, i-a replicat Pirui. Manuela și Pirui s-au acuzat reciproc de multe lucruri. „Deci avem un nou cuplu în casa Puterea dragostei„, a concluzionat Manuela, după ce fostul concurent ar părea că dorește o relație cu Pirui. Din fericire, celelalte concurente au intervenit, astfel că discuția extrem de aprinsă a celor două nu a luat amploare.

Scandal la Puterea Dragostei! Manuela și Andreea Pirui, la cuțite din cauza fostului admirator al brunetei
Scandal la Puterea Dragostei! Manuela și Andreea Pirui, la cuțite din cauza fostului admirator al brunetei

„Tu ai început să zici, nu eu!”

„Eu nu mă plâng la tine, eu nu vin la tine să mă plâng. Mi-am asumat! Îmi zice lumea de acasă că mă bag foarte mult”, a început discuția Andreea Pirui.  „Tu ai început să zici, nu eu! Eu ți-am zis doar că mi-a spus mama să nu mă mai cert și să nu mai zbier. Că mă cert înseamnă că mă bag în toate materialele? Asta înseamnă?„, a răspuns acuzațiilor Manuela, cea care a revenit în atenția publicului de acasă din cauza personalității și a caracterului extrem de puternice.

Urmăriți Playtech.ro și pe