Război în casa Puterea Dragostei! Iancu, la cuțite cu Manuela. Ce au acum de împărțit

Război în casa Puterea Dragostei! Iancu, la cuțite cu Manuela. Ce au acum de împărțit
Război în casa Puterea Dragostei. Manuela, la cuțite cu Iancu

Un nou scandal a curprins casa Puterea Dragostei! Jignirile dintre Iancu și Manuela au întrecut orice limită. Ce își reproșează acum și care mai este situația în casa fetelor? Colegii de platou abia îi mai pot potoli pe cei doi.

Război în casa Puterea Dragostei!

Deși odată și-au aruncat priviri dulci, acum au ajuns la cuțite. Iancu se pare că este din ce în ce mai implicat în emisiune. Din păcate, nu este vorba despre implicarea lui în povești de iubire, ci despre certuri. Fratele lui Culiță Sterp face ce face și reușește să ajungă cel puțin subiect de bârfă în casa fetelor.  â„Eu nu vorbesc aiurea. Denisa, tu ești prima mea atenție, tu știi asta. Fetele sunt libere să-și dea cu părerea. Prefer să nu spun nimic din ce faci tu, Manuela”, a spus Iancu, fratele lui Culiță, în discuția cu fetele.

Război în casa Puterea Dragostei. Iancu, din nou în centrul controverselor
Război în casa Puterea Dragostei. Iancu, din nou în centrul controverselor

„Iancu, nu mă interesează cu cine vorbeai. Eu am făcut glume cu tine, iar tot ce am zis a fost o glumă. Tu nu ți-ai dat seama. Nu te-am jignit cu nimic pe tine, ești singurul om care m-a dezamăgit total. Eu nu așteptam de la tine chestia asta, de la oricine din casă, da, de la tine nu. Astea nu-s glume, astea-s jigniri. Tocmai de la tine nu m-am așteptat”
Manuela

Iancu, din nou în centrul controverselor

„Nu ai de ce să te cerți cu ea, nu am avut nimic împreună, nu am avut nimic. Chiar îți era prietenă! După ce s-a întâmplat și ne-am pupat, a zis că îi se simte prost pentru că e prietenă cu tine. Nu a fost nimic extraordinat, n-am vrut să interpretezi altceva. Eu chiar nu voiam să merg la club atunci. De ce nu mi-ai spus că te simți așa?”
Iancu Sterp

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI