Scandal la Primăria Sectorului 1. Clotilde Armand, acuzată că a dat cartele de acces doar consilierilor USR

Scandal la Primăria Sectorului 1. Clotilde Armand, acuzată că a dat cartele de acces doar consilierilor USR
EI nu au primit cartela si nu pot avea acces nici la toaleta

Este scandal de proporții la Primăaria Sectorului 1, după ce consilierii PSD-PNL spun că edilul Clotilde Armand le-a blocat accesul în instituție, oferind cartele de acces doar consilierilor USR. Mai exact, consilierii liberali și social-democrați au constatat că nu pot folosi ușile de acces pe holurile și birourile primăriei, pentru că sunt blocate cu cardul.

Clotilde Armand i-a lăsat pe consilierii PSD și PNL pe afară. De ce nu mai pot circula în Primărie

Aceștia o acuză pe primarul Clotilde Armand că le-a dat cartele de acces doar celor din USR, iar culoarele spre toalete au fost și ele restricționate pentru consilierii PSD-PNL.

După ce au constatat că nu au acces în primărie, consilierii PNL-PSD o acuză pe Clotilde Armand că ar fi dat intenționate cartele de acces doar celor de la USR.

De fapt, cartelele magnetice au fost introduse pentru securitate și pontajul angajaților, ca să se poată face prezența la intrarea și ieșirea din Primărie.

Totuși, consilierii locali PNL și PSD spun că au accesul restricționat în instituția în care lucrează.

„Nici măcar liftul nu putem să-l folosim dacă nu avem cartelă”, spune un consilier la Primăria Sectorului 1.

În ședința de consiliul local a fost scandal imens. De la începutul mandatului, Clotidle Ardmand și consilierii PSD și PNL au fost într-un continuu război.

În timp ce consilierii spun că primarul nu comunică deloc cu ei, edilul spune că s-a creat o coaliție împotriva sa.

Din ce motiv edilul a restrâns accesul în Primărie

Consilierii au fost nevoiți să apeleze la angajați pentru a li se deschide ușile, iar în ședință, aceștia au reproșat decizia privind accesul digitalizat în Primărie.

„Am dat o dispoziție prin care am interzis tuturor consilierilor locali să mai intre în birourile funcționarilor publici de la biroul Urbanism.

Veneau pentru a se interesa și urgenta procedurile pentru emiterea unor avize. Gata! Nu mai merge cu diverse atenții.

Toți cetățenii trebuie să știe că astfel de practici nu vor mai avea loc”, a transmis Clotilde Armand, în luna august a acestui an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI