Scandal la înmormântarea Prințului Philip. Ce s-a întâmplat între William și Harry, de fapt

Scandal la înmormântarea Prințului Philip. Ce s-a întâmplat între William și Harry, de fapt
Ce s-a intamplat intre William si Harry la inmormantarea printului Philip

Conflictul dintre prințul William și prințul Harry este departe de a se fi încheiat. Cei doi frați regali s-au certat la înmormântarea bunicului lor, regretatul prinț consort Philip. Ce s-a întâmplat între cei doi fii ai lui Charles, de fapt.

Scandal la înmormântarea Prințului Philip

Istoricul regal Robert Lacey, autorul volumului “Battle of Brothers” şi consultant al producătorilor serialului „The Crown”, realizat de Netflix, a declarat pentru Daily Mail că întâlnirea dintre prințul William și ducele de Sussex nu a fost atât de plăcută precum credea lumea.

Multe persoane sperau că înmormântarea prințului Philip „îi va aduce pe cei doi fraţi împreună într-o atmosferă de reflecţie”, rezultatul nu a fost unul favorabil.

Cu toate că cei doi prinţi britanici au purtat o scurtă discuţie amicală în faţa capelei St. George, acolo unde a fost înhumat regretatul soț al reginei Elisabeta a II-a, William şi Harry au început să se certe „la doar câteva minute după ce fraţii au pătruns în interiorul castelului şi se aflau departe de camerele de filmat”, a dezvăluit acelaşi istoric.

„Au început să se certe din nou. Acolo, s-au certat la fel de vehement ca şi altă dată. Furia şi nemulţumirea dintre cei doi fraţi a crescut incredibil de mult. Prea multe cuvinte dure şi vătămătoare au fost spuse.

Nu a existat o reconciliere, nici vreo discuţie sau vreun ‘mini-summit’ în familie după funeraliile prinţului Philip din 17 aprilie. Conflictul dintre fiii prinţesei Diana, atât de amar divizaţi, nu pare să se încheie prea curând”, a declarat un prieten din anturajul familiei regale, citat de Robert Lacey pentru Daily Mail.

De ce s-au certat, de fapt, prinții William și Harry

Istoricul afirmă că prinţii William şi Harry nu au purtat apoi nicio discuţie familială cu tatăl lor, prinţul Charles.Potrivit unor relatări apărute anterior în revista People, cearta dintre cei doi fraţi a izbucnit atunci când William şi-a exprimat îngrijorarea faţă de rapiditatea cu care evolua relaţia lui Harry cu Meghan Markle, înainte de nunta lor, care a avut loc în mai 2018.

Se pare că situaţia dintre ducele de Cambridge și soțul lui Meghan Markle s-a agravat şi mai mult în octombrie 2018, când prinţul William a aflat despre acuzaţiile de intimidare şi hărţuire formulate de angajaţi ai casei regale la adresa cuplului Harry-Meghan.

Atunci când acele acuzaţii au fost dezvăluite pentru prima dată în articole publicate în The Times în martie 2021, biroul de presă al ducesei de Sussex le-a negat cu vehemenţă şi a spus că acestea făceau parte dintr-o campanie de denigrare a lui Meghan. Biroul de presă de la Palatul Buckingham a anunţat apoi că familia regală a demarat o anchetă independentă, aflată de atunci în desfăşurare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI