Cum a jignit-o William pe Meghan Markle, de fapt. Prințul Harry s-a enervat instant

Cum a jignit-o William pe Meghan Markle, de fapt. Prințul Harry s-a enervat instant
Cum a jignit-o William pe Meghan Markle, de fapt. Prințul Harry s-a enervat instant

Robert Lacey, autorul noii cărți Bătălia fraților, care detaliază ruptura dintre William și fratele său, prințul Harry, a scris că tensiunile „nu vor înceta în curând”.

Cum a jignit-o William pe Meghan Markle, de fapt

Prințul William ar fi calificat-o pe Meghan Markle drept „o femeie nenorocită” care nu a arătat pic de milă față de personal, a susținut autorul.

Robert Lacey, autorul noii cărți Bătălia fraților, care detaliază ruptura dintre William și fratele său prințul Harry, a scris că ducele de Sussex ar dori să se împace și „să recunoască unele dintre greșelile pe care le-a făcut”.

Însă scriitorul consideră că tensiunile „probabil nu se vor termina  curând”, chiar dacă cei doi frați au fost văzuți discutând după înmormântarea bunicului lor din aprilie.

Scriitorul a susținut că ducele de Cambridge nu va „avea de ales” decât „să-și înghită mândria și să zâmbească în fața soției sale, Meghan”.

Lacey a scris în Daily Mail:

„Potrivit uneia dintre sursele mele, s-a plâns tuturor că are o cumnată dificilă. / Răspunsul lui William a fost să dea din cap în semn de acceptare înțeleaptă. Apoi dintr-o dată a izbucnit furios. ‘Dar uită-te la felul în care femeia asta nenorocită mi-a tratat personalul – nemilos!”

Autorul regal a continuat să susțină că unii dintre prietenii lui Harry au spus că ducesa de Sussex „poate fi un coșmar” – și că susținătorii Sussexului au observat „combinația de auto-promovare și victimizare” a lui Meghan din cadrul interviului acordat lui Oprah Winfrey, scrie mirror.co.uk.

Într-o declarație publicată în numele Ducesei de Sussex înainte de interviul lui Harry și Meghan cu Oprah Winfrey în martie, se spunea:

„Ducesa este întristată de acest ultim atac asupra ei, mai ales din perspectiva cuiva care a fost ținta agresiunii și se angajează profund să îi sprijine pe cei care au suferit dureri și traume.

Este hotărâtă să-și continue munca, oferind compasiune în întreaga lume și va continua să se străduiască să dea un exemplu pentru a face ceea ce este bine”.

Meghan și Harry, interviul care a supărat familia regală

În timpul interviului cu Oprah, Harry și Meghan au vorbit deschis despre luptele lor ca membri ai familiei regale. 

Una dintre cele mai șocante afirmații a fost că au existat „conversații în cadrul familiei regale în care unii membri și-au exprimat îngrijorarea privind culoarea pielii lui Archie înainte ca el să se nască”.

Meghan a refuzat să spună cu cine au avut loc conversațiile, spunând că ar fi „foarte dăunător pentru ei”, dar a spus că s-a întâmplat de nenumărate ori.

Soția lui Harry a vorbit și despre sănătatea ei mintală și a spus că a avut gânduri suicidale în timpul petrecut în familia regală.

Ea i-a spus lui Oprah că „nu mai voia să fie în viață” și când a fost întrebată direct dacă s-a gândit să se sinucidă la un moment dat, Meghan a răspuns „da”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI