Scandal la înmormântarea lui Victor Socaciu. Fiul artistului a primit interzis, cum a reacționat Marina Almășan EXCLUSIV

Scandal la înmormântarea lui Victor Socaciu. Fiul artistului a primit interzis, cum a reacționat Marina Almășan EXCLUSIV
Scandal la inmormantarea lui Victor Socaciu

Regretatul artist Victor Socaciu a fost condus azi pe ultimul drum. La căpătâiul său au stat oameni apropiați, colegi de scenă care l-au iubit și nu în ultimul rând, familia. Însă pentru fiul lui Victor Socaciu din căsnicia cu prezentatoarea Marina Almășan, Victoraș, lovitura pierderii tatălui a fost urmată de o altă palmă din partea destinului. Fiul lui Victor Socaciu s-ar fi lovit de un refuz categoric și dureros.

Victor Socaciu, înmormântat azi

Victor Socaciu își doarme acum somnul de veci la cimitirul din Cornu, acolo unde artistul a dorit să fie înmormântat. Printre colegii de scenă care au venit să îl conducă pe ultimul drum s-a numărat și Ducu Bertzi, potrivit cancan.ro. Lângă mormânt, a fost arborat un banner din partea suporterilor Rapid București, echipă pentru care artistul de folk a compus un imn.

Victor Socaciu a murit pe 27 decembrie 2021, în a treia zi de Crăciun. Sicriul cu trupul său neînsuflețit a fost depus la Sala Palatului, apoi la Palatul Parlamentului, întrucât, în timpul vieții, a activat și pe scena politică. Nelipsit de la căpătâiul său a fost fiul său, Victoraș, care mărturisea, de altfel, că s-ar fi așteptat ca alături să fie mai multă lume.

„Ar fi fost frumos să fie mai multă lume. Dar cei care au fost, au fost cei mai de preț și cei mai apropiați oameni ai lui. Asta e tot ceea ce contează, până la urmă”, a declarat ieri Victoraș, fiul regretatului artist.

Victor Socaciu era căsătorit cu Brândușa Simion. El are trei copii din trei relații diferite: cu prima soție, Victor Socaciu are o fiică, pe nume Doina, în vârstă de 40 de ani, fiica mijlocie a artistului este Alessia Ana-Maria, în vârstă de 33 de ani, iar mezinul este Victoraș Socaciu, în vârstă de 23 de ani.

Scandal la înmormântarea lui Victor Socaciu

În ultima perioadă, Victoraș Socaciu nu ar fi avut o relație prea apropiată cu tatăl său, iar cei doi s-ar fi îndepărtat, potrivit spuselor Marinei Almășan, din cauza actualei soții a regretatului artist, Brândușa Simion.

Potrivit surselor Playtech.ro, se pare că nici la înmormântarea artistului nu ar fi fost liniște deplină, așa cum se întâmplă într-un moment atât de solemn și s-ar fi iscat un adevărat scandal. Motivul? Fiul cel mic, Victoraș, nu ar fi fost lăsat să stea toată noaptea la priveghiul părintelui său. Marina Almășan a fost contactată în acest sens și a făcut declarații. Astfel, primele reacții ale Marinei Almășan după ce fiului său i-a fost interzis să rămână toata noaptea la căpătâiul tatălui său au fost:

„Nu vreau sa comentez nimic. Aștept ca Victor sa se întoarcă de la înmormântare”, a declarat Marina Almășan pentru Playtech.ro.

Amintim că Victor Socaciu a murit la vârsta de 68 de ani din cauza problemelor cu care se confrunta de ceva timp. El a trecut și printr-un transplant de rinichi în urmă cu câțiva ani, suferea de diabet, iar în primăvara acestui an fusese infectat și cu coronavirus.