Scandal între Lidia Buble și Estera. De la ce a pornit totul

Scandal între Lidia Buble și Estera. De la ce a pornit totul
Ceartă între surorile Buble

Surorile Buble s-au certat la ‘Asia Express’. Cele două au ajuns la capătul răbdării în cadrul unei probe. Show-ul de aventură se apropie cu pași repezi de final și așteaptă să-și vadă câștigătorul, iar tensiunea este la cote înalte. Ce s-a întâmplat între cele două surori și de la ce a pornit cearta lor?

Asia Express sezonul 4: scandal între surorile Buble

Lidia și Estera Buble au avut parte de un moment tensionat. Cele două s-au certat foarte tare în spatele camerelor de filmat. Acestea au format una din cele mai puternice echipe din competiția ‘Asia Express – Drumul Împăraților’, dar se pare că puterile lor au ajuns la capăt.

Acestea au fost eliminate chiar în jocul recent, în semifinală. Lidia și Estera au mărturisit tuturor că au avut parte de momente grele în competiție, deși toți le invidiau pentru faptul că nu pierdeau mult timp la autostop și nici în căutarea cazării.

Stresul și oboseala și-au spus cuvântul, iar în ultimele etape fanii show-ului le-au putut vedea cu nervii întinși la maximum. Cele două surori și-au dorit încă de acasă să pună mâna pe marele premiu, iar preț de două luni au luptat neîncetat pentru a-și atinge scopul.

„Nu m-am gândit să renunț”

”Cel mai greu pentru mine a fost să fiu departe de familia mea. Îmi impuneam zilnic să nu mă gândesc foarte des la ei, pentru că ştiam că nu aş fi putut să rezist gândindu-mă non-stop la ei.

În afară de acest lucru, oboseala îşi spunea cuvântul, ne trezeam foarte devreme în fiecare dimineaţă şi dormeam seara târziu, uneori atât eram de stresată, încât abia adormeam.

Eu am plecat de acasă setată pe câştig. Nici măcar o dată nu m-am gândit să renunţ, pentru mine asta nu era o opţiune. Au fost momente foarte dificile, dar ne-am încurajat reciproc şi am reuşit să strângem din dinţi şi să mergem mai departe.”, a declarat Lidia Buble pentru viva.ro

”Am avut parte de un moment culminant pentru noi, ca echipă”

Estera a povestit pentru sursa citată faptul că a existat un punct culminant pentru echipă după ce au avut parte de o ceartă imensă în spatele camerelor de filmare. Cea din urmă a mărturisit că le-a prins atât de tare competiția încât au ajuns să se certe din nimicuri și astfel să se întoarcă una împotriva celeilalte.

”Am avut parte de un moment culminant pentru noi, ca echipă. Eram într-un punct în care ne certaserăm foarte tare dintr-un lucru banal. Ajunseserăm la capătul răbdărilor, frustrărilor acumulate până atunci, oboseala şi stresul îşi spuneau cuvântul.

Ne-am dat seama că, efectiv, ne-a prins atât de tare această competiţie, încât am ajuns să ne certăm extrem de tare. Am promis că acela este ultimul moment în care noi lăsăm ca orice altceva să intervină în relaţia noastră de surori.

Pentru noi, familia este absolutul perfect, în care nu are voie să intervină nimeni şi nimic. Aşa că, după această întâmplare, am reuşit să ne simţim „eliberate de acest stres al competiţiei”, a detaliat Estera Buble.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI