Lidia Buble a îmbrăcat rochia de mireasă! Dezvăluirea intimă pe care le-a făcut-o fanilor

Lidia Buble a îmbrăcat rochia de mireasă! Dezvăluirea intimă pe care le-a făcut-o fanilor
Lidia Buble, surpriză de proporții pentru fani sursă foto Instagram

Lidia Buble și-a surprins fanii! Frumoasa cântăreață a îmbrăcat rochia de mireasă. Nimeni nu se aștepta la acest lucru, însă artista s-a decis să nu îi țină pe cei care o apreciază în suspans. Ea a postat câteva fotografii în care apare purtând respectiva piesă vestimentară.

Lidia Buble, gest neobișnuit. Cum a apărut vedeta

Lidia Buble și sora ei, Estera, au părăsit Asia Express. Cele două au fost extrem de triste pentru că nu au putut să ajungă la premiul cel mare. Cu toate acestea, cântăreața a mărturisit că emisiunea a schimbat-o pentru totdeauna și se bucură enorm pentru că a participat în competiție.

„Emoții, legătura mult mai strânsă între mine și Esti, adrenalină, competitivitate, încredere de sine mult mai mare, ritm de viață alert (ca la armată, bublișorii mei), lume nouă, foame, cerșit, cazare și transport.

Așa descriu, pe scurt, experiența Asia Express, experiență pe care o consider o a doua mea copilarie, dar trăită la intensitate maximă.

Pe scurt, am spus, pentru că nu pot descrie în cuvinte restul experiențelor, pentru că le-am trăit cu și din suflet, iar, la ora asta, odată cu plecarea noastră, mă năpădesc lacrimile că nu mai continui joaca, și marele dor de competiție, concurenți și întreaga echipă de producție și toți cei care, mie și lui Esti, ne-au fost alături…și la fiecare pas.”, a zis Lidia Buble, pe Instagram.

„Am îmbrăcat rochia de mireasă, chitită pe măritat”

Totuși, înainte de a părăsi emisiunea, Lidia Buble a îmbrăcat și rochia de mireasă. Vedeta le-a dezvăluit fanilor câteva imagini în care apare purtând piesa vestimentară, iar pe capul său se odihnește valul. Cântăreața a povestit că s-a gândit la măritiș încă de când a plecat din țară.

„Și cum am făcut o promisiune, atât mie cât și celor din jur, am îmbrăcat rochia de mireasă, chitită pe măritat în Asia Express încă de la plecarea din țară.

Doar știți că tot ceea ce îmi propun reușesc și dovada stă în superba mea apariție în cea mai de top rochie de mireasă pe care o puteați vedea ever.

Pentru acest moment, am trecut de la agonie la extaz, doar doar să arăt lumii că Lidia Buble nu pleacă înapoi acasă fără să se îmbrace așa. Însă, ce credeți, m-am și măritat, dacă tot am făcut atâtea pregătiri de măritiș?

Mulțumesc, ESTERA, sora mea incredibil de bătăioasă, răbdătoare, iubitoare, mereu alături și cu mine. Te ador și iubesc mai presus de orice!!!

Mulțumesc, dragilor din echipa de producție și toți cei implicați în acest proiect, dar și pentru șansa oferită de a experimenta un show de televiziune unde mi-am cam dat sufletul…și la propriu și la figurat. MAI VREAU!”, a mai zis Lidia Buble.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI