Lidia Buble a fost trimisă în judecată de DIICOT. Ce riscă artista după ce a mituit doi polițiști

Lidia Buble a fost trimisă în judecată de DIICOT. Ce riscă artista după ce a mituit doi polițiști
Cei doi politisti care au luat banii au fost trimisi in judecata

Lidia Buble este implicată într-un scandal de proporții, după ce a mituit doi polițiști ca să nu fie testată cu aparatul etilotest.

Lidia Buble, trimisă în judecată de DIICOT

Cântăreața a fost trimisă în judecată acum, după incident. Procurorii DIICOT au trimis-o în judecată, în urma încercării de a mitui doi agenți de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere București pentru a scăpa de fiolă.

DIICOT a transmis că prin rechizitoriul din 16 noiembrie, procurorii DIICOT Ploiești au dispus trimiterea în judecată, ca măsură preventivă a controlului judiciar, a doi agenți de poliție din cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră București, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

„Suma de bani primită de către inculpaţi cu titlu de mită a fost remisă de către o inculpată cercetată în cauză, atât cu scopul de a nu fi testată cu aparatul etilotest, cât şi pentru a nu fi sancţionată contravenţional,

întrucât aceasta nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere necesară pentru deplasarea pe timp de noapte pe parcursul instituirii stării de alertă pe fondul pandemiei COVID-19,

respectiv nu deţinea asupra sa documentele prevăzute la art. 35 alin. (2) din O.U.G. nr. 195/2002, fapt ce constituia contravenţie conform art. art. 101 alin. (1) pct. 18 din acelaşi act normativ”, arată anchetatorii.

Vedeta a vrut să evite etilotestul

Totodată, s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a altor două persoane pentru dare de mită și instigare la dare de mită: Lidia Buble, Laurenţiu Cristian Ciupercă, Marius Constantin Miulescu, Elena Danila Reznicsek şi Dragos Ştefan Presură.

Conform rechizitoriului, la 15 februarie, între orele 2:32-3:11, polițiștii ar fi pretins și primit mită suma de 900 de lei, de la o inculpată, Lidia Buble, pe care au oprit-o în trafic pentru un control de rutină.

Ca să scape de fiolă, cântăreața și-a sunat un prieten și l-a întrebat ce ar trebui să facă, moment în care acesta i-a sugerat să dea mită.

Pentru că nu avea bani cash la ea, Lidia Buble a plecat să scoată bani de la bancomat, însoțită de mașina de poliție.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul sunat de Lidia Buble avea telefonul ascultat de DIICOT într-un dosar de crimă organizată. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI