22 nov. 2021 | 19:44

Lidia Buble a fost trimisă în judecată de DIICOT. Ce riscă artista după ce a mituit doi polițiști

Monden
Lidia Buble a fost trimisă în judecată de DIICOT. Ce riscă artista după ce a mituit doi polițiști
Cei doi politisti care au luat banii au fost trimisi in judecata

Lidia Buble este implicată într-un scandal de proporții, după ce a mituit doi polițiști ca să nu fie testată cu aparatul etilotest.

Lidia Buble, trimisă în judecată de DIICOT

Cântăreața a fost trimisă în judecată acum, după incident. Procurorii DIICOT au trimis-o în judecată, în urma încercării de a mitui doi agenți de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere București pentru a scăpa de fiolă.

DIICOT a transmis că prin rechizitoriul din 16 noiembrie, procurorii DIICOT Ploiești au dispus trimiterea în judecată, ca măsură preventivă a controlului judiciar, a doi agenți de poliție din cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră București, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

„Suma de bani primită de către inculpaţi cu titlu de mită a fost remisă de către o inculpată cercetată în cauză, atât cu scopul de a nu fi testată cu aparatul etilotest, cât şi pentru a nu fi sancţionată contravenţional,

întrucât aceasta nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere necesară pentru deplasarea pe timp de noapte pe parcursul instituirii stării de alertă pe fondul pandemiei COVID-19,

respectiv nu deţinea asupra sa documentele prevăzute la art. 35 alin. (2) din O.U.G. nr. 195/2002, fapt ce constituia contravenţie conform art. art. 101 alin. (1) pct. 18 din acelaşi act normativ”, arată anchetatorii.

Vedeta a vrut să evite etilotestul

Totodată, s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a altor două persoane pentru dare de mită și instigare la dare de mită: Lidia Buble, Laurenţiu Cristian Ciupercă, Marius Constantin Miulescu, Elena Danila Reznicsek şi Dragos Ştefan Presură.

Conform rechizitoriului, la 15 februarie, între orele 2:32-3:11, polițiștii ar fi pretins și primit mită suma de 900 de lei, de la o inculpată, Lidia Buble, pe care au oprit-o în trafic pentru un control de rutină.

Ca să scape de fiolă, cântăreața și-a sunat un prieten și l-a întrebat ce ar trebui să facă, moment în care acesta i-a sugerat să dea mită.

Pentru că nu avea bani cash la ea, Lidia Buble a plecat să scoată bani de la bancomat, însoțită de mașina de poliție.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul sunat de Lidia Buble avea telefonul ascultat de DIICOT într-un dosar de crimă organizată. 

Parteneri
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
Redactia.ro
De ce nu ar trebui să ceri niciodată felii de lămâie într-un restaurant. Detaliul neașteptat dezvăluit de o angajată
Click.ro
Care sunt cele două țări NATO pe care Putin le-ar ataca în cel mai negru scenariu al generalilor americani
Digi24
Adelina Pestrițu și-a arătat BUSTUL pe Internet. Imagini INCENDIARE cu bruneta!
Vocea.biz
'Actorul vostru, diavolul realității mele'. Un cunoscut actor e acuzat că și-ar fi bătut soția!
Unica.ro
Greșeala pe care o fac toți șoferii, sperând că vor fi iertați. Codul Rutier prevede sancțiuni
EVZ.ro
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
Mai MULȚI BANI la pensie pentru românii cu acest număr de ani lucrați!
Mediaflux
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro