05 mart. 2023 | 10:05

Scandal între Kate Middleton și Camilla. Ce a enervat-o peste măsură pe soția Prințului William

News
Scandal între Kate Middleton și Camilla. Ce a enervat-o peste măsură pe soția Prințului William
Scandal intre Camilla si Kate Middleton. Motivul, halucinant

Scandalurile din familia britanică sunt fără de sfârșit. După ce Harry și Meghan Markle au rămas fără reședința pe care le-o dăruise Elisebeta, fiind evacuați de regele Charles pentru că au vorbit-o de rău pe soția sa, acum este scandal între Kate Middleton și Camilla. Ce a enervat-o peste măsură pe soția Prințului William.

Kate Middleton și regina consoartă sunt la cuțite. Camilla și-ar fi dat acordul ca prințul William să aibă amantă

Kate Middleton a părut că încearcă să ignore zvonurile în ceea ce privește infidelitatea soțului ei, prințul William, cu Rose Hanbury.

În presă au apărut informații de câteva săptămâni, însă lucrurile abia acum au început să fie foarte tensionate.

Camilla, de acord cu amanta lui William?

Supărările încep să iasă la suprafață după ce regina consoartă, Camilla, și-ar fi dat binecuvântarea pentru noua relație a prințului Harry.

Conform unor surse apropiate familiei regale britanice, Camilla și presupusa amantă a prințului William sunt prietene. Astfel, se zvonește că, Camilla Parker și-ar fi dat sprijinul pentru relația dintre fiul cel mare al lui Charles al III-lea și amanta lui, Rose Hanbury.

Camilla a mai încercat să îl despartă pe William de Kate Middleton

Cum era de așteptat, acest lucru a enervat-o la culme pe Kate Middleton, fapt care ar putea duce la tensiuni în familie, în contextul în care peste câteva luni va avea loc încoronarea lui Charles al III-lea și a Camillei.

Zvonurile în ceea ce o privește pe Camilla ar putea fi adevărate, mai ales că ea a încercat să îi despartă pe Kate Middleton și pe prințul William chiar înainte de nunta lor, scriet panoramaweb.com.

De ce nu se plac Kate Middleton și Camilla, de fapt

De ce nu o place Camilla pe Kate Middleton este prezentat în cartea intitulată „A Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate and the Throne”.

Autorul Christopher Andersen scrie că regina consoartă era geloasă pe ușurința cu care Kate Middleton a câștigat favorurile reginei Elisabeta a II-a, dar și ale britanicilor.

Camilla ar ține cu amanta, rol pe care l-a jucat și ea

Unele guri susțin că regina consoartă ar fi de acord cu Rose Hanvury și relația ei cu printul Harry, pentru că i-ar aduce aminte de rolul ei de amantă pe care l-a avut lângă Charles.

Harry și Meghan Markle, evacuați din Frogmore Cottage

Pe de altă parte, Charles i-a evacuat pe Harry și Meghan Markle din reședința dăruită de Elisabeta a II-a după ce prințul a vorbit-o de rău pe regina cosnsoartă în cartea pe care a scris-o.

Astfel, Harry și Meghan Markle au fost dați afară din casa de la bunica Elisabeta, Frogmore Cottage, iar aceasta ar fi ajuns la prințul Andrew, fratele aflat în dizgrație al lui Charles.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Profeția lui Elon Musk: „A mai rămas doar un an”
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Lista numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro