Scandal în vestiarul FCSB? Ce a putut să facă Gigi Becali în direct, la TV

Scandal în vestiarul FCSB? Ce a putut să facă Gigi Becali în direct, la TV
Gigi Becali îl critică dur pe unul dintre foștii săi jucători preferați

Scandal în vestiarul FCSB? Gigi Becali e tot mai nemulțumit de jocul echipei sale. Patronul roș-albaștrilor nu se mai abține și își exprimă frustrarea tot mai dur în intervențiile publice, la televiziuni. Unul dintre cei vizați de criticile latifundiarului este chiar un fost mare preferat de-ai săi pe care s-a zbătut să-l readucă la FCSB.

Scandal în vestiarul FCSB?

Scandal în vestiarul FCSB? Nu e liniște la vicecampioană, nici măcar după sosirea lui Edi Iordănescu ca antrenor, cu tot cu clauza lui specială ce ar fi trebuit să-l „țină în frâu” pe Gigi Becali. Turbulentul finanțator nu se mai abține și critică tot mai des și mai vehement prestația echipei. FCSB se află pe locul 2 în Liga 1, la 8 puncte de liderul CFR Cluj. Dar Becali e nemulțumit de joc și a devenit frustrat că alticineva dictează la echipă pe banii lui, lucru ce nu mai poate să dureze mult.

Da, mă bate gândul să renunț definitiv la FCSB. Ce să faci? Tu să dai milioane de euro și vine unu’ şi hotărăște el. Şi mai ia și bani!? Sunteți voi nebuni, voi toți, și eu m-am luat după voi și m-am făcut și eu nebun. M-am luat după voi, care sunteți nebuni, și m-am făcut nebun ca voi. Cum adică? Să dau eu milioane de euro și el să hotărască tot? Asta nu se mai poate la mine, se poate până în vară, atât”, a răbufnit Gigi Becali la Pro X.

Ce a putut să facă Gigi Becali în direct, la TV

Gigi Becali l-a luat „în vizor” și pe unul dintre foștii săi jucători preferați. Încă din iarnă, latifundiarul a tot încercat să-l readucă la FCSB pe Constantin Budescu. Dar, după plecarea de la Astra, fotbalistul s-a transferat în Arabia Saudită, la Damac FC. Becali declara atunci că are promisiunea celui poreclit „Sărmăluță” că va veni la FCSB din vară, acolo unde a mai jucat și în sezonul 2017-2018.

Până la urmă, dorința lui Becali s-a împlinit. Patronul a dat de înțeles că decizia aducerii acestuia va aparține, de fapt, lui Edi Iordănescu și Mihai Stoica

„Nu mă mai întrebați pe mine de Budescu. Eu v-am spus o dată ce înțelegere am avut cu el și în ce condiții pot eu să îl aduc la FCSB. V-am spus că îmi place și v-am mai zis că l-am urmărit la natională și am vazut că a slăbit. Dar de Budescu să vorbiți cu Edi și Meme. Ei știu dacă îl vom aduce sau nu”, a declarat Becali pentru Prosport.

Până la urmă, play-makerul de 32 de ani, „regele” execuțiilor de la antrenamente, a semnat cu FCSB la începutul lunii septembrie. Acum, însă, după 7 meciuri în care a încris doar 1 gol și evoluții neconcludente, Budi a intrat „în gura” lui Becali care-l vrea plecat de la echipă.

Răbufnirea de la finalul meciului cu FC Voluntari a venit de la faptul că Edi l-a schimbat pe Budescu în minutul 66. Eu îl schimbam în minutul 33”, a declarat Becali la Digi Sport.

Mai mult, Becali a recunoscut că Budescu a fost adus la decizia lui, în timp ce Edi Iordănescu nici nu și l-a dorit în lot.

Edi nu l-a vrut pe Budescu. Eu l-am vrut. El mi-a spus: ”Patroane, o să am probleme…”. Îl știam, dar n-am crezut niciodată că dă atâtea exterioare. Bine, Budescu mai are 3-4 luni contract și gata, la revedere!”, a mai spus Gigi Becali, conform aceleiași surse.

Constantin Budescu are și un salariu foarte mare, de 20.000 de euro pe lună. Singura reușită a sa în acest sezon a venit în prelungirile meciului cu Chindia, din penalty. E drept, a fost decisivă pentru obținerea celor trei puncte, scor final 1-0.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI