De ce Gigi Becali nu poate lucra cu Mirel Rădoi. S-a aflat acum ce s-a întâmplat între cei doi

De ce Gigi Becali nu poate lucra cu Mirel Rădoi. S-a aflat acum ce s-a întâmplat între cei doi
Relația nașului Gigi Becali cu finul său, Mirel Rădoi, nu mai e dintre cele mai apropiate

De ce Gigi Becali nu poate lucra cu Mirel Rădoi. Patronul FCSB și-a pus în gând să scape de Edi Iordănescu de pe banca echipei sale. Cel puțin așa dă de înțeles din vehemență cu care a criticat, în ultima perioadă, jocul echipei. Un posibil înlocuitor ar fi putut fi actualul selecționer, Mirel Rădoi, care și-a anunțat plecarea de la națională. Dar lucrurile nu sunt atât de simple între naș și fin. Rădoi a mai antrenat FCSB – doar 5 luni – în 2015. Iar despărțirea nu a fost prea veselă și nici relațiile dintre cei doi, după aceea.

De ce Gigi Becali nu poate lucra cu Mirel Rădoi

Gigi Becali și Mirel Rădoi au o relație sinuoasă. Patronul FCSB îi este naș actualului selecționer, dar legăturile dintre ei nu mai sunt apropiate ca pe vremuri. Rădoi a plecat de la roș-albaștri cu un gust amar, după ce a antrenat echipa vreme de doar 5 luni, în 2015. A recunoscut că relația cu patronul a fost dificil de gestionat. Ulterior, Rădoi a urcat în ierarhia selecționerilor, antrenând echipa de tineret, apoi făcând pasul la tricolorii „mari”. Acum, se pregătește să plece de la națională, așa cum a declarat, după ultimele 2 partide din preliminariile Cupei Mondiale 2022.

Pe de altă parte, Gigi Becali ar cam vrea să scape de Edi Iordănescu de pe banca tehnică a vicecampioanei. Deși a fost de acord cu o clauză prin care se angaja să nu mai critice public echipa, latifundiarul nu s-a mai putut abține. În ultima vreme, el a fost tot mai vehement în privința jocului echipei, joc ce-l nemulțumește. Gigi Becali a declarat că s-a săturat să comande altul pe banii lui și că situația nu mai poate continua la fel.

S-a aflat acum ce s-a întâmplat între cei doi

Da, mă bate gândul să renunț definitiv la FCSB. Ce să faci? Tu să dai milioane de euro și vine unu’ şi hotărăște el. Şi mai ia și bani!? Sunteți voi nebuni, voi toți, și eu m-am luat după voi și m-am făcut și eu nebun. M-am luat după voi, care sunteți nebuni, și m-am făcut nebun ca voi. Cum adică? Să dau eu milioane de euro și el să hotărască tot? Asta nu se mai poate la mine, se poate până în vară, atât”, a răbufnit Gigi Becali la Pro X.

Pe de altă parte, când Mirel Rădoi a anunțat că va demisiona de la națională, Gigi Becali a declarat că îl iubește pe selecționer. Rădoi, personaj cu multă personalitate a replicat printr-un mesaj ce, parcă, prevestea situația la care s-a ajuns azi. Vorbind despre viitorul său, el a spus că va refuza orice ofertă venită din România de unde nu e sigur că nu va fi dat afară după 3 luni. Aluzie evidentă la experiența avută chiar cu Gigi Becali.

De ce să nu antrenez în România? O echipă care are un proiect frumos, care nu vrea să mă dea afară după trei luni, cu siguranță. Așa, să vin și să semnez pe trei luni și să plec pentru că am pierdut patru meciuri… cine va veni cu astfel de oferte va fi refuzat și trebuie să știe că există un risc”, declara Mirel Rădoi la cel moment.

Conform digisport, Gigi Becali va prefera un tehnician docil, neconflictual, pe care să-l poată manevra după bunul plac, așa cum e obișnuit. Iar ultimele zvonuri îl dau ca favorit chiar pe secundul lui Mirel Rădoi de la națională, Nicolae Dică. Acesta a mai antrenat la FCSB în sezonul 2017-2018 și i se termină contractul cu FRF. Dică a mai fost ofertat de FCSB și în vară, dar a refuzat, astfel că Dinu Tudoran a fost învestit antrenor principal. Dar nici el nu a rezistat prea mult, în locul său fiind adus Edi Iordănescu. Cel care, în ciuda clauzelor speciale din contract, are tot mai mult bagajele făcute.

D

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI