Edi Iordănescu și Gigi Becali s-au săturat unul de celălalt. Ce mutare pregătește antrenorul de la FCSB

Edi Iordănescu și Gigi Becali s-au săturat unul de celălalt. Ce mutare pregătește antrenorul de la FCSB
Edi Iordănescu și Gigi Becali nu mai încap în aceeași „teacă” la FCSB

Edi Iordănescu și Gigi Becali s-au săturat unul de celălalt. Nu e liniște la FCSB. În ciuda clauzei speciale din contractul antrenorului, acesta și patronul nu par a fi deloc pe aceeași „lungime de undă”. Deși este pe locul 2 și a avut o serie de 7 victorii consecutive, echipa nu joacă pe placul patronului. Iar Becali critică tot mai des prestația grupării roș-albastre. Iar acest lucru îl determină, se pare, pe Edi Iordănescu să se gândească la o „mutare” decisivă, cât de curând.

Edi Iordănescu și Gigi Becali s-au săturat unul de celălalt

Edi Iordănescu și Gigi Becali s-au săturat unul de celălalt. Când a semnat contractul, în vară, tehnicianul de 43 de ani a explicat că are o clauză specială ce îl va proteja de imixtiunea ori declarațiile publice ale patronului FCSB. În caz că ar „călca pe bec”, Becali ar trebui să scoată din buzunar 500.000 de euro, iar Edi Iordănescu ar putea pleca în secunda 2. Clauza, se pare, nu-l poate opri pe latifundiar să își intre, tot mai des, în rolul de „judecător” al echipei. Becali se arată tot mai nemulțumit de prestația acesteia. Iar după egalul cu Voluntari, el a „explodat”.

Da, mă bate gândul să renunț definitiv la FCSB. Ce să faci? Tu să dai milioane de euro și vine unu’ şi hotărăște el. Şi mai ia și bani!? Sunteți voi nebuni, voi toți, și eu m-am luat după voi și m-am făcut și eu nebun. M-am luat după voi, care sunteți nebuni, și m-am făcut nebun ca voi. Cum adică? Să dau eu milioane de euro și el să hotărască tot? Asta nu se mai poate la mine, se poate până în vară, atât”, a răbufnit Gigi Becali la Pro X.

Ce mutare pregătește antrenorul de la FCSB

Omul care dă banii să comande, să cânte muzica aşa cum vrea el, nu să ia banii lunar. Să-și asume, să dea bani lunar dacă nu-și îndeplinește obiectivul. Dacă ia campionatul Edi, jos pălăria, îi prelungesc contractul și stau acasă, îi dau și primă dublă și stau acasă”, a adăugat Gigi Becali, conform sursei citate.

Edi Iordănescu anunțase, la un moment dat, că el stă cu bagajul făcut și nu va fi o problemă să plece. Totuși, el a încercat să minimalizeze mai mereu tensiunile ce mocnesc între el și patron.

În ciuda discuțiilor apărute în ultima perioadă, vreau să subliniez un lucru. Nu vreau să mai fiu scos în față și să mai fiu pus să vorbesc despre ce apare în spațiul public. Nu vreau să mai fiu pus să comentez ce spune patronul echipei. Comunicăm și este dorința mea să îl mulțumim și pe el și pe suporteri”, declara Iordănescu după victoria cu FC Argeș.

Conform Playsport, însă, situația instabilă de la FCSB l-a făcut pe Edi Iordănescu să accepte tatonările venite din partea unei formații din Franța, Valenciennes. Încă din vară, formația de pe locul 17 din Ligue 2 l-a dorit tot pe actualul antrenor al FCSB-ului. Până acum câteva săptămâni, Edi Iordănescu a refuzat să se gândească serios la interesul celor de la Valenciennes.

Acum, însă, el și-a mandatat reprezentantul să răspundă interesului venit din partea grupării franceze. Sau, dacă discuțiile cu aceasta nu se concretizează, să îi găsească o ofertă care să se plieze pe dorințele și viziunea sa: proiect pe termen lung și fără imixtiuni din partea conducerii. Tot în vară, alte două cluburi din Hexagon, Caen și Brest, erau interesate de o eventuală colaborare cu antrenorul român. În pauza de iarnă, e foarte posibil ca Edi Iordănescu să ia o decizie în acestă privință. Cu sau fără clauza specială activată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI