Scandal în urma unei ediții La Măruță. O cântăreață a răbufnit: ”Copil infantil?! Sincer. Nu îi înțeleg faima!”

A venit la Cătălin Măruță și a trecut prin proba dificilă cu sosurile iuți. Acum, un comentariu făcut de o cântăreaâă l-a scos din sărite pe Armin Nicoară.

Scandal în urma unei ediții La Măruță

Artista a comentat prestația lui Armin Nicoară în emisiunea lui Măruță, criticându-l și spunând că multe cântărețe se folosesc de naivitatea lui pentru a fi propulsate în carieră.

Este vorba despre cântăreața de muzică populară Daniela Ploia, , care a fost enervată de răspunsurile saxofonistului.

”Râd cu lacrimi! Ce Dumnezeu să faci cu acest copil infantil?! Sincer. Nu îi înțeleg faima! Tatăl lui, da, dar el?! În fine… însă-i ca o țață. Vrea să se dea Brad Pitt, dar nu are cu ce. Fetele astea pe care să zicem că le propulsează își ating scopul, îl folosesc dându-i mici speranțe pentru că profită de marea lui naivitate. Iar când ele deja urcă sus, se trezește și el că a fost „refuzat” …mă rog! Folosit”, a scris Daniela.

Ea a mai spus apoi că Armin Nicoară este „dezgustător”, provocând un scandal monstru. Artista l-a încinuit pe tatăl lui pentru felul în care Armin Nicoară a ajunsă.

”E dezgustător și, din cauza influenței tatălui său, vrea să fie arogant. Detest bărbații care se laudă… În fond, toate s-au folosit de naivitatea lui. Apoi, are un stil muzical pe aceeași linie melodică, tehnic vorbind. Tatăl lui într-adevăr e un nume sonor… dar el doar se prelinge pe lângă statutul tatălui său. Tot taică-su e motorul. În fine… nu-mi place din prisma asta: lăudaros și foarte puțin dezvoltat ca intelect sau poate are trac. Eu sunt tranșantă. Eu fac ca hobby muzica așa că nu-s la mâna lui să-l perii”, a declarat Daniela Ploia pentru starpopular.ro.

Armin Nicoară, răspuns pentru artista care l-a criticat

Așa cum era de așteptat, Armin Nicoară a reacționat și el, spunând însă că nu o cunoaște pe artistă. El a mai spus că nu își dorește să intre un conflict, dar îi dorește Danielei să aibă parte de tot ce-i mai bun, după sufletul său.

”Nu vreau să intru în conflicte cu această doamnă… Nu mă pot pronunța exact, că nu-mi dau seama ce vârstă are. După aspect, cred că are o vârstă înaintată. Deci, doamna Ploaie, scuze dacă vă deranjează că am doar un stil muzical, cum ați declarat dumneavoastră, vreau să vă spun că acest stil mă reprezintă și îmi face plăcere să-l cânt. Nu vreau să intru într-un conflict cu dumneavoastră sau să vă jignesc cu ceva, pentru mine sunteți o necunoscută, nu vă cunosc. De aceea, nu aș vrea să intrăm într-un conflict. Doar vreau să vă transmit să aveți parte de tot ce-i mai bun și să aveți în viață după suflet, să vă dea Dumnezeu după suflet! Vă doresc toate cele bune!”, a fost reacția lui Armin Nicoară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI