Răsturnare de situație între Oana Roman și Marius Elisei. Reacția de ultimă oră

Răsturnare de situație între Oana Roman și Marius Elisei. Reacția de ultimă oră
Răsturnare de situație între Oana Roman și Marius Elisei. Reacția de ultimă oră

Se anunță o împăcare între Oana Roman și Marius Elisei? Vedeta face primele declarații, după ce fostul ei soț încearcă să o recucerească prin gesturi și cuvinte frumoase.

Răsturnare de situație între Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman a povestit că fostul ei soț și-a schimbat complet atitudinea față de ea. Dacă după divorț o blocase pe Instagram și voia să petreacă din ce în ce mai puțin timp cu familia lui, iată că acum, Marius Elisei încearcă să o recâștige pe Oana.

“Asta nu înseamnă că ne-am împăcat, lucrurile s-au schimbat radical deoarece e foarte complicat să treci peste o despărțire, peste probleme foarte multe care au fost, alea nu se pot șterge peste noapte cu buretele sub nicio formă. (…). Până acum ceva vreme, aveam block pe Instagram de la Marius”, a spus Oana Roman.

Fostul soț al vedetei a distribuit pe Instagram o postare cu familia lui în care a etichetat-o pe Oana Roman și lângă care a pus o inimioară roșie.

„Marius e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani, când ne-am cunoscut. Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică.

Pentru Isa e foarte bun lucrul ăsta. Ea a fost foarte fericită că ne-a avut pe amândoi. Ne-am văzut un pic mai des în ultima perioadă, mai ales că lucrăm și pentru site-ul cu haine din nou. Sunt încă în faza în care cumpănesc foarte bine lucrurile.

Nu știu ce să zic. Deocamdată, vedem. El pare într-o fază vizibil îmbunătățită. De o săptămână încoace pare că lucrurile s-au mai schimbat, dar eu vreau să cumpănesc foarte bine’, a povestit Oana Roman.

De ce au divorțat Oana Roman și Marius Elisei

Cei doi s-au căsătorit pe 15 iunie 2014, iar pe 15 februarie 2021 au divorțat la notar. Cei doi au decis să se despartă pe cale amiabilă, iar după ce au mers la notar au făcut un videoclip împreună în care le povesteau oamenilor despre decizia luată.

Cu privire la despărțire, Marius Elisei a povestit că se simțea presat și îi lipsea dragostea de la început. El a mai mărturisit că lucrurile s-au schimbat și din cauza faptului că el a început să bea.

„Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai aprecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc’, povestea fostul soț al Oanei Roman, la începutul anului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI