Scandal în showbiz: Alex Velea îl face praf pe Abi Talent. A luat foc după ce a aflat ce a spus despre copiii lui și ai Antoniei

Scandal în showbiz: Alex Velea îl face praf pe Abi Talent. A luat foc după ce a aflat ce a spus despre copiii lui și ai Antoniei
Alex Velea, în război cu Abi Talent

Scandal uimitor în showbiz! Alex Velea răspunde afirmațiilor controversate ale lui Abi Talent. Ce a spus iubitul Antoniei după ce acesta a auzit comentariile răutăcioase ale tânărului despre familia lui? Să fi plecat totul de la o femeie?

Alex Velea îi răspunde comentariilor răutăcioase lui Abi Talent

Alex Velea a fost umilit de către puștiul care a făcut nenumărate vizualizări pe YouTube. Abi a lansat un atac devastator la adresa lui Velea, după ce cei doi s-au întâlnit într-un mall din Capitală. Cei care îi urmăresc pe rețelele de socializare, știindu-i pe amândoi macho, au crezut că totul a pronit de la o femeie. Aceștia s-au întrecut în replici în spațiul virtual, susținuți fiind de comunitățile lor imense. Velea a început războiul cu jigniri la adresa puștiului, spuându-i că este un papițoi, iar  tânărul din Buzău a dat din casă multe lucruri neștiute de fanii iubitului Antoniei.

„Când l-am văzut la cinema pe papițoiu’ ăsta închipuit de Laby, am crezut că a venit să vândă semințe sau să fure telefoane. Am zis că s-a zgârcit Selly și nu a mai dat banii de clovn. Da’ l-a luat p-ăsta regal. Regele măscăricilor. Tot insiști cu fashion-ul ăsta care ție ți-e străin definitiv. Nu te ajută nici trupu’ nici mecla. Nu te uiți că porți hainele și accesoriile mele din 2017? Și alea luate de când au băgat reduceri? DAU MODA de când te încălțai cu fesu’ vtm”
Alex Velea

Velea, război cu Abi Talent
Velea, război cu Abi Talent

„Păi bă, tu ai 40 de ani, eu am 19”

Abi, simțindu-se atacat pe nedrept, a reacționat în cauză. Ceea ce nu știau fanii vreunuia dintre ei era faptul că Abi pare că știe mai multe lucruri din interiorul găștii Golden din care face parte Velea, lucruri care nu sunt tocmai lăudabile.

„Păi bă, tu ai 40 de ani, eu am 19. În al doilea rând, porți șosete peste blugi. A, și n-am nimic cu Lino, să nu mă înțelegeți greșit, dar tre` să zic ceva ce știe și el. Velea, spune-ne cum nu-i dădeai nici bani de Uber lui Lino până să scoată Panamera. Și când a devenit cunoscut, repede ai zis că gata, e copilul tău. Nu vă mai puneți cu mine, copiii mei, că zic tot”
Abi Talent

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI