Imagini incredibile cu Antonia, când era doar o necunoscută în America. Iubita lui Alex Velea, scene lascive cu o altă femeie

Imagini incredibile cu Antonia, când era doar o necunoscută în America. Iubita lui Alex Velea, scene lascive cu o altă femeie
Imagini incredibile cu Antonia, când era doar o necunoscută în America.

Înainte să devină celebră în România, Antonia făcea furori peste ocean. Iubita lui Alex Velea apare în videoclipul unor rapperi din America, îmbrăcată sumar și filtrând cu o mulatră. Acest lucru se întâmpla acum 13 ani, pe vremea când Antonia încerca să-și câștige existența în SUA, acolo unde locuia. Cum arăta Antonia la aceea vreme?

Antonia, în videoclipul unor rapperi americani. Cum arăta iubita lui Alex Velea la 17 ani

La aceea vreme, Antonia era model și debuta în videoclipul unor rapperi americani cu o apariție extrem de sexy. Este vorba despre videoclipul pisei „Everywhere we go”, al rapperilor X1 si Lil’ Flip, în care bruneta a reușit să atragă toate privirile datorită ținutei provocatoare, dar și a  scenelor lascive pe care le interpreta alături de o altă femeie. Videoclipul a apărut în 2006, pe vremea când Antonia avea doar 17 ani.

antonia, videoclip, rapperi americani
Antonia, în videoclipul unor rapperi americani. sursă foto: PRO TV

Antonia a trăit până la vârsta de 5 ani în Statele Unite ale Americii alături de părinții săi. Mai exact, cântăreața a copilărit în satul statul Utah și în Las Vegas, Nevada, unde a terminat liceul și a intrat în lumea modelling-ului. Copilăria nu a fost una chiar ușoară pentru Antonia din prisma faptului că a fost crescută doar de mama sa, Denise, din cauza faptului că tatăl său natural s-a despărțit de mama acesteia pe când Antonia era doar un bebeluș. Ulterior, mama artistei și-a refăcut viața alături de Mihai Iacobescu și împreună cu Antonia s-au mutat în Statele Unite ale Americii.

Acum, Antonia are 30 de ani și este o femeie împlinită, iar dorința sa de a avea o familie care să fie formată din doi părinți s-a împlinit. Chiar dacă artista a avut parțial aceeași soartă ca mama sa, lucrurile s-au așezat acum și pentru ea. După cum știi, aceasta s-a căsătorit cu italianul Vincenzo Castellano împreună cu care o fetiță pe nume Maya Rosaria Castellano, dar de care a divorțat. După câțiva ani Antonia l-a întâlnit pe Alex Velea, împreună cu care are doi băieții: Dominic și Akim și împreună cu care este foarte fericită și împlinită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI