Cine este Abi Talent, cântărețul care l-a amenințat acum pe Alex Velea. Are doar opt clase, dar se scaldă în bani

Cine este Abi Talent, cântărețul care l-a amenințat acum pe Alex Velea. Are doar opt clase, dar se scaldă în bani
Cine este Abi Talent, cântărețul care l-a amenințat acum pe Alex Velea

Cine este Abi Talent, tânărul care a cucerit topurile industriei muzicale din România și care a început noul an în plin scandal cu Alex Velea.

Cine este Abi Talent, cântărețul care l-a amenințat acum pe Alex Velea?

Abi Talent se consideră cea mai în vogă vedetă din România, dat fiind și susținerea sau vizualizările sale de pe Internet. Alberto, pe numele lui real, este uul dintre cele mai influente personaje din țara noastră, așa că, pozele publicate strâng sute de mii de like-uri. De altfel, una dintre imaginile postate de el a depășit recordul de aprecieri pe Instagram în România. Aspirant la o viață de artist, deși are 18 ani și 8 clase, simte că are ”creier de 14 facultăți” și, cine știe dacă în glumă sau în serios, susține că ar studia medicina. Oricum ar fi, familia lui este mândră de succesul său și, din declarațiile lui, ei l-ar încuraja să continue acest stil de muzică, deși este destul de vulgar.

„Eu sunt țigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-ii las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis „abi talent” pentru că în România prinde „abi talent”, prinde talent, finețe, de-astea, manele.

Cine este Abi Talent, cântărețul care l-a amenințat acum pe Alex Velea. Are doar opt clase, dar se scaldă în bani
Abi Talent

Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural dacă le-ar scrie altcineva. Mă cred…în momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă. Eu am cea mai mare atenție în momentul ăsta, sunt cel mai natural, nu mă prefac. Mai am 3 frați, frații meu s-au obișnuit că sunt vedetă”, a declarat Abi, pentru ”Star Magazin”.

”E prea multă lume aici, că altfel îți dădeam un capac”

Ajuns nu tocmai la apogeu, dar în apropiere, a intrat și în scandal. Tânărul le-a povestit fanilor, pe Instagram, despre o întâmplare care îi are ca personaje pe el și Alex Velea. Băiatul a spus că zilele trecute s-a întâlnit cu Velea, în mall, iar cel din urmă a venit la el pentru a-l atenționa cu privire la anumite declarații pe care le-a făcut despre el.

„M-am trezit cu chef de scandal, deci… În general, nu prea bag necunoscuți în seamă, dar acum fac o excepție. Dragă Bhighidi boom shaka laka e fierbinte ca vara, hai să vorbim ceva. Eram eu prin mall și îl văd pe al nostru necunoscut, Alexandru Velea, cum vine spre mine. Și auziți ce-mi zice, că am crezut că leșin. ‘Am auzit că ai vorbit prost despre mine.

E prea multă lume aici, că altfel îţi dădeam un capac’. Păi bă, tu ai 40 de ani, eu am 19. În al doilea rând, porți șosete peste blugi. Ai grijă de copiii tăi, că sunt frumoși și e păcat de ei să ajungă să aibă o mentalitate ca a ta”, a scris Abi pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI