Scandal în divorțul anului. Pentru câți bani se luptă Alin Oprea și soția sa. Reacția categorică

Pentru câți bani se luptă Alin și Larisa Oprea în instanță?

Divorțul anului e departe de a se finaliza! Alin Oprea și soția sa mai au încă multe de împărțit, iar promordial se pare că au rămas banii. Cei doi au renunțat la ideea de a se mai înțelege, așa că acum comunică doar cu ajutorul avocaților care-i reprezintă.

Partaj Alin și Larisa Oprea: Pentru câți bani se luptă în instanță?

Războiul dintre cei doi soți se duce aprig în instanță, unde aceștia se judecă pentru bunurile pe care cândva le dețineau împreună. Partajul se ridică la peste 1 milion de euro. Artistul a mai ieșit în relief cu scenariul mamei copiilor lui, acela care arăta că bruneta vrea să pună mâna pe toată averea jumătății trupei Talisman.

După un scandal premeditat din cauza aflării veștii de amanta lui, susține solistul, Larisa și-a luat gândul de la un divorț amiabil la notar. Așa că femeia a făcut demersurile pentru un proces la tribunal pentru a pune mâna pe toată averea strânsă de Alin Oprea de-a lungul anilor. Trupa fondată alături de Tavi Colen a fost un real succes în urma căruia au venit rapid și încasările, astfel că ambii artiști se pot lăuda cu o avere fantastică.

Printre cele mai importante investiții făcute de Oprea se numără cele 7 locuințe atât în România, cât și în străinătate, pe care soția vrea să pună mâna. Pe listă sunt notate 2 apartamente cu 2 camere în zona Carol, care au fost donate, 1 apartament cu 5 camere donat și el, dar și o garsonieră, donată la rândul său. De asemenea, pe Calea Călărașilor a fost dat spre vânzare un apartament cu 2 camere, 20.000 de euro de pe urma tranzacției ajungând în conturile copiilor, iar restul banilor ar însemna avansul pentru apartamentul din Londra. Un alt apartament din zona Carol a fost deja vândut. Ultimul care a mai rămas este locuința artistului situată într-o clădire de patrimoniu. Apartamentul se va ridica la valoarea de 1 milion de euro, după ce va fi reabilitat și renovat cu ajutorul unor fonduri de stat.

„Soția mea a făcut niște lucruri dure în aspectele financiare ale vieții noatre, în sensul că mi-a blocat accesul în toate conturile de bani. Noi aveam înainte de mutarea la Londra 5 proprietăți în București. Am hotărât la un moment dat să facem donație copiilor aceste 5 proprietăți”
Alin Oprea

„O iubea și nu mai vedea nimic în afară de ea”

„Am cunoscut-o și pe doamna Larisa… Toți oamenii cu personalitate din jurul lui Alin erau foarte repede compromiși și eliminați din proximitatea acestuia, prin tertipuri feminine bine elaborate, astfel încât soțul să nu simtă implicarea ei directă, uneori chiar Alin făcea pașii dictați de ea, crezând că sunt hotărârile lui. O iubea și nu mai vedea nimic în afară de ea si familia lui. În acest fel, doamna Larisa, prin intermediul lui Alin, dar și direct, a eliminat din trupa Talisman oameni și instrumetiști extrem de valoroși, care la ora actuală performează în trupe de legendă din România”
Surse din anturajul lui Oprea (Sursa: cancan.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI