Scandal imens la Hunedoara: polițiști atacați, mașini avariate. Peste 50 de oameni au ieșit în stradă. Video

Scandal imens la Hunedoara: polițiști atacați, mașini avariate. Peste 50 de oameni au ieșit în stradă. Video
Scandal imens la Hunedoara: polițiștii au fost atacați, mașini avariate.

Deși suntem în plină stare de urgență și, teoretic, întreaga Românie este în izolare, în Hunedoara a avut loc în seara zilei de Paște un scandal ”ca-n vremurile bune”, unul imens, în care polițiștii au fost atacați, iar mașinile avariate.

Scandal imens la Hunedoara, cu polițiștii atacați și mașini avariate. De la ce a pornit totul

Cartierul Micro 6 a fost în seara de Paște scena unor evenimente care sunt demne de ”breaking news” și în condiții de normalitate, darămite în plină stare de urgență, în care România este în izolare. Concret, în jurul orei 19.00, un bărbat care se deplasa spre casă a fost oprit de forțele de ordine pentru a fi legitimat. I s-au cerut actele și declarația pe proprie răspundere. De aici însă a început ”jihadul”, iar poveștile participanților se bat cap în cap.

Conform polițiștilor, persoana respectivă se afla sub influența alcoolului. A refuzat să prezinte buletinul sau declarația și a început să fie recalcitrant și să îi înjure pe oamenii legii. Apoi, încercarea de reținere a acestuia a fost zădărnicită de ieșirea intempestivă din locuințe a rudelor și cunoscuților acestuia, iar polițiștii au trebuit să cheme întăriri. Așa s-a ajuns la un scandal în toată regula, cu oamenii de ordine atacați, iar mașinile acestora au fost avariate.

Publicată de Alina Diana Hanganu pe Sâmbătă, 18 aprilie 2020

Cealaltă tabără susține că totul a început de fapt cu un abuz, că omul respectiv era doar ieșit în jurul blocului când polițiștii au venit și l-au băgat cu forța în mașină, dorind să-i dea amendă. Ei susțin că ieșirea lor s-a făcut după ce oamenii legii au chemat ajutoarele și au început să-l lovească pe respectivul cetățean.

În cele din urmă, a fost nevoie de intervenția Jandarmeriei și chiar a trupelor speciale ale Poliției. 7 persoane au fost ridicate și s-au întocmit deja dosare penale pentru ultraj și distrugere, dosare penale. Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, afirmă că respectivul cartier este cunoscut ca unul în care există, în general, probleme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI