Încă o bătaie la Puterea Dragostei. Turcu a făcut totul public despre emisiunea de la Kanal D

Încă o bătaie la Puterea Dragostei. Turcu a făcut totul public despre emisiunea de la Kanal D
Încă o bătaie la Puterea Dragostei

Spiritele s-au încins din nou la Puterea Dragostei, iar două concurente au încins încă o bătaie de zile mari! Protagonistele sunt Andreea Pirui și Roxana, iar cel care a făcut publică încleștarea celor două a fost Turcu, care a postat imaginile violente pe pagina sa de Facebook.

Încă o bătaie la Puterea Dragostei

Neînțelegerile dintre Andreea Pirui și Roxana au dus la o bătaie de zile mari, imaginile fiind filmate de o colegă a celor două. A fost nevoie de intervenția celorlalte concurente, pentru ca disputa să nu degenereze într-una cu victime.

Fetele au trecut de la ceartă, la îmbrânceli și țipete, iar hotelul în care sunt cazate a fost animat puternic. Încă nu se știe de la ce a pornit totul, însă Andreea Pirui, supărată tare, i-a făcut mai multe reproșuri Roxanei. Totul s-a întâmplat în ușa camerei unde este cazată Andreea Pirui și puțin a lipsit ca cele două fete să nu se bată zdravăn, s-au ales însă doar cu câteva îmbrânceli, iar Roxana, care avea pe ea doar un halat, a fost la un pas să fie dezbrăcată.

Încă o bătaie la Puterea Dragostei
Încă o bătaie la Puterea Dragostei

Andreea Pirui și Roxana s-au încăierat în hotelul în care locuiesc

A fost nevoie de intervenția celorlate fete, Ligia, Ramona și Daiana apar și ele în filmare, dar se aude și vocea Andreea Oprică, cea din urmă fiind de partea Roxanei. De altfel, așa cum reiese din fimuleț, chiar Andreea Oprică a făcut filmarea, care apoi a fost postată de Turcu, iubitul Roxanei, pe contul lui de socializare.

Într-un final, fetele au fost despărțite, iar Andreea Pirui închisă în camera de hotel, deoarece era foarte nervoasă. Iubita lui Marius și-a revărsat nervii pe internet. „Periculoși nu sunt ăia care mușcă, ci ăia care ling”, a fost mesajul pe care Andreea Pirui l-a postat pe instagram. Încă nu se știe dacă s-a referit la cearta cu Roxana sau la faptul că iubitul său, Marius, a fost eliminat din emisiunea Puterea Dragostei, de la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI