Scandal imens între Alex Bodi și fosta soție, din cauza Biancăi Drăgușanu. Cum l-a oprit să își vadă fetița

Scandal imens între Alex Bodi și fosta soție, din cauza Biancăi Drăgușanu. Cum l-a oprit să își vadă fetița
Scandal imens între Alex Bodi și fosta soție, din cauza Biancăi Drăgușanu. Cum l-a oprit să își vadă fetița

Alex Bodi se află într-un scandal de proporții cu fosta sa soție, Iulia, cu care are și o fetiță. Mărul discordiei ar fi Bianca Drăgușanu, potrivit surselor Impact.ro. 

Alex Bodi, scandal cu fosta soție, din cauza Biancăi Drăgușanu

Înainte de Drăgușanu, Alex Bodi a bifat două mariaje eșuate. Una dintre soții poartă numele Iulia, cu care a mai avut de furcă. Cei doi s-au căsătorit în anul 2014, iar mariajul lor a durat opt ani. Alex și Iulia au devenit părinții unei fetițe, pe nume Selena, care a împlinit trei ani la începutul anului 2020. Când bărbatul a cunoscut-o pe Bianca, i-a spus Iuliei adevărul, și anume că are o relație extraconjugală. Divorțul s-a pronunțat în noiembrie 2018, iar judecătorii au decis ca autoritatea părintească să fie exercitată în comun de foștii soți, fapt ce implică respectarea unor obligații clar stabilite.

Doar că Iulia a plecat împreună cu Selena în Germania, lucru ce l-a scos din minți pe Alex Bodi, care nu și-ar fi dat acordul pentru această deplasare. Drept urmare, afaceristul și-a acuzat fosta soție de ”răpire internațională de copii” și i-a intentat un proces. De cealaltă parte, Iulia spune că Bodi a putut lua legătura cu fetița și, chiar după ce s-a mutat în Germania, discuțiile telefonice au avut loc. Cu toate acestea, afaceritul a considerat că acțiunea Iuliei a fost una ”ilicită”

Însă, în spatele acestor atacuri mai stă un freamăt. Surse din anturajul lui Alex Bodi au devăluit că, din pricina geloziei exagerate a Biancăi, Bodi a stricat relațiile de prietenie cu mai multe persoane, printre care și fosta soție. În plus, între el și Iulia apele au rămas tulburi după episodul deplasării în Germania.

„Lucrurile au început să se deterioreze rău”

„Ea nu o suportă pe Iulia, mereu a criticat-o și a avut un ghimpe împotriva ei. Asta deși lucrurile ar fi trebuit să stea exact invers, dacă ținem cont de faptul că Bianca le-a spart căsnicia lui și Iuliei, care au fost împreună mai bine de zece ani. Bianca mereu l-a acuzat pe Alex că ar mai avea sentimente față de fosta soție, dar și că ar mai întreține relații intime.

Pentru a evita toate aceste certuri, el începuse să meargă din ce în mai rar să își vadă fetița, care locuiește cu mama ei. Iulia, la rândul ei, nu a suportat atâta neglijență și a început să îi facă reproșuri lui Alex, s-a supărat foarte rău. Încetul cu încetul, lucrurile au început să se deterioreze rău și a mai fost un singur pas până la un scandal monstru”, au dezvăluit surse apropiate omului de afaceri pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI