Scandal de proporții între Orban și Firea! Acuzații grave: “Încă o dovadă a incompetenţei domniei sale”

Autor: Andrei Simion - 17:22, 13 nov. 2019
Scandal de proporții între Ludovic Orban și Gabriela Firea. Ce acuzații gave s-au aruncat?

Gabriela Firea nu se lasă, dar și Ludovic Orban! Primarul municipiului București îi aduce acuze grave premierului României. Ce as avea aceasta în mâneca? Abia acum s-au arunct cărțile pe masă.

Scandal de proporții între Orban și Firea

A început scandalul dintre Gabriela Firea și Ludovic Orban. Cel din urmă l-a acuzat pe edilul Capitalei de ”management catastrofal”, susținând că nu aceasta a organizat licitația despre care s-a tot vorbit în zilele acestea. Firea i-a răspuns lui Orban și a declarat că Sala Polivalentă nu s-a construit din cauza managemantului „catastrofal” de la nivelul Primăriei Capitalei. În replica sa, edilul a spus că această acuză este încă o dovadă a incompetenței lui Ludovic Orban, motiv pentru care îl provoacă la o dezbatere care să cuprindă diverse subiecte despre București și despre administrația publică locală.

„Repet, o adevărată calamitate. În primul rând nu citeşte, nu se informează, când iese în public nu ştie despre ce vorbeşte. Licitaţia pentru sala polivalentă s-a organizat în anul 2014, când eu eram senator, deci nu eu am organizat această licitaţie. A fost contestată la CNSC şi la Curtea de Apel peste patru ani de zile, domnia sa îmi pune mie în cârcă această nerealizare, nedorind să spună românilor adevărul sau poate nu-l cunoaşte. Să mergem pe prezumpţia de nevinovăţie, dar atunci nu te pronunţi şi nu jigneşti”
Gabriela Firea

Scandal de proporții între Ludovic Orban și Gabriela Firea
Scandal de proporții între Ludovic Orban și Gabriela Firea

„Nu s-a ajuns la nicio concluzie”

Amintim că totul a pornit de la declarația Gabrielei Firea din finele lunii august. Aceasta a afirmat atunci că discută cu Compania Națională de Investiții pentru a putea suporta majoritatea cheltuielilor cu noua sală polivalentă din București care se află deja de mulți ani doar în stadiul de proiect.

„Proiectul sălii polivalente a început în perioada în care eram viceprimarul Capitalei. Cred că şi indicatorii tehnici şi economici au demarat în perioada respectivă, era prin 2007, dacă îmi aduc aminte, şi suntem în anul 2019. Şi nu s-a ajuns la o soluţie”
Ludovic Orban

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI