Florentin Pandele, mesaj special pentru soția lui. Toți au rămas uimiți când au văzut ce i-a transmis Gabrielei Firea

Florentin Pandele, mesaj special pentru soția lui. Toți au rămas uimiți când au văzut ce i-a transmis Gabrielei Firea
Florentin Pandele a postat un mesaj special pentru Gabriela Firea

Florentin Pandele i-a transmis un mesaj soției lui, vineri, în ziua în care sunt sărbătoriți Sfinții Arhangheli Mihai și Gavril. Primarul din Voluntari a postat pe contul personal de Facebook un mesaj pentru Gabriela Firea și pentru fiul lor cel mic, Zian-Mihail.

Florentin Pandele a postat un mesaj special pentru Gabriela Firea

„Azi e zi de mare sărbătoare creștină: Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril. Am și eu doi oameni iubiți care poartă cu cinste prenumele celor doi mari sfinți: draga mea soție Gabriela și năstrușnicul mezin Zian-Mihail. Să-i protejeze arhanghelii de toată reaua-întâmplare. La mulți ani binecuvântați tuturor sărbătoriților zilei!”, a scris Florentin Pandele pe rețeaua de socializare.

Postarea primarului din Voluntari a strâns sute de aprecieri și mesaje din partea celor care îl urmăresc pe Facebook și care au vrut să îi spună La mulți ani Gabrielei Firea.


„La mulți ani frumoși și sănătoși, cu multă sănătate și tot binele din lume, să aveți parte de tot ce este mai bun în viață”, i-a scris o admiratoare, în timp ce un alt internaut a comentat: „Să trăiți cu sfintele nume! Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil să vă ocrotească, să vă țină în sănătate și bucurie, alături de cei dragi! La mulți ani!”

Gabriela Firea a împlinit 47 de ani pe 13 iulie 2019. Primarul general al Capitalei a primit și atunci urări pe Facebook din partea soțului ei. Firea le-a răspun tot pe Facebook celor care i-au urat La mulți ani.

„Vă mulțumesc din suflet pentru toate gândurile bune și urări! Din toată inima, vi le întorc înzecit! Să fiți sănătoși! E cel mai important! Spun, acum, din experiență. Să vă treziți în fiecare dimineață puternici și cu poftă de viață! Îmbrățișări calde și iubire”, a scris atunci Florentin Pandele pe rețeaua de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI