Gabriela Firea a votat. FOTO Ce mesaj a avut primarul Capitalei, după ce a ieșit din cabina de vot

Gabriela Firea a votat. FOTO Ce mesaj a avut primarul Capitalei, după ce a ieșit din cabina de vot
Primarul General al Capitalei a votat de la primele ore ale dimineții

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a votat încă de la primele ore ale dimineții, la Colegiul Tehnic „Grivița” din București. La ieșirea de la urne, edilul a transmis și un mesaj.

Ziua alegerilor a sosit și multe dintre figurile politice publice au votat deja încă de la primele ore ale dimineții. Este și exemplul Gabrielei Firea, primarul general al Capitalei care a votat încă de la deschiderea urnelor, de la ora 07:00.

Gabriela Firea: „Mi-aș dori o Românie frumoasă”

Gabriela Firea a declarat că a votat cu gândul de a alege un președinte care să pună capăt măsurilor de austeritate, potrivit Digi24.

Gabriela Firea, după ce a ieșit de la vot

„Am venit să votez cu gândul la copiii acestei taro, nu doar la copiii mei. Îmi doresc foarte mult să trăim într-o țară în care toți copiii săaibă șanse egqle și de educație și dezvoltare – atât cei din mediul rural, cât și cei din marile orașe. Mi se pare normal să votăm și să avem orice acțiune și orice gând la ei, la copii, la tineri”, a transmis Gabriela Firea, după vot.

Primarul General al Capitalei a mai explicat cum și-ar dori ea să fie un președinte al țării.

„Am votat cu gândul la un președinte care va pune capăt unor măsuri de austeritate care vor face foarte mult rău. A scădea veniturile românilor nu poate fi decât o veste îngrijorătoare. În ceea ce mă privește, nu voi fi niciodată de acord să fie sacrificiu pe categorii sociale, care oricum sunt vulnerabile. Sunt un om care întotdeauna a considerat că și bunicii noștri și părinții trebuie să trăiască decent, nu doar prin ajutorul copiilor și neopoților, ci și prin veniturile pe care le obțin”, a mai transmis Firea conform aceleiași surse.

„Mi-aș dori o Românie frumoasă, o Românie prosperă în care fiecare să-și găsească un loc care să le aducă mulțumire sufletească. Vom vedea ce se va întâmpla”, completează primarul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI