Scandal de proporții în muzica populară. Ce i-a răspuns Constantin Enceanu lui Gheorghe Turda (exclusiv)

Scandal de proporții în muzica populară. Ce i-a răspuns Constantin Enceanu lui Gheorghe Turda (exclusiv)
Război declarat între Gheorghe Turda și Constantin Enceanu

Dacă mondenul are porția sa de scandal, de ce n-ar exista și în muzica populară? Se pare că a izbugnit un nou scandal între Gherghe Turda și celebrul Constantin Enceanu. Totul ar fi plecat de la comentariile acide al solistului Constanin Enceanu pe marginea prestațiilor raposdului Gheorghe Turda. Constantin Enceanu își exprima public nemulțumirile față de acesta, iar Cheorghe Turda declară acum că „Enceanu este un dușman feroce pentru mine”.

Război declarat între Gheorghe Turda și Constantin Enceanu

Atât Constantin Enceanu, cât și Gheorghe Turda, sunt doi din cei mai importanți reprezentanți ai muzicii populare românești. Fiecare are în spate o carieră importantă, derulată pe parcursul a multor ani. Fiecare dintre cei doi au partea lor de succese și de eșecuri. Amândoi și-au clădit carierele pe munca și talentul fiecăruia dintre ei. Dar, cum orgolii sunt și în muzica populară, cei doi au ajuns într-un impas, din care se pare că nu vor să iasă.

În urma unor comentarii acide pe marginea prestațiilor artistice ale lui Gheorghe Turda, Constantin Enceanu își făcea cunoscute public criticile la adresa maramureșanului. Cum era de așteptat, raposdul popular a reacționat, declarându-i război colegului său de scenă.

Fire impulsivă, Gheorghe Turda nu și-a mai putut stăpâni nervii. În urma atitudinii ostile ale colegului Enceanu, îi aruncă cu un pahar de apă în față. Și de aici a început cu adevărat scandalul dintre cei doi. Contactat de reporterii Impact.ro, Gheorghe Turda și-a spus versiunea sa legată de scandal.

„Eu nu am reacționat foarte dur atunci și nu doresc să amplifice cineva tot ce s-a întâmplat, doar așa l-am putut liniști. Până acum pe Enceanu se pare că nu l-a pus nimeni la punct.

Eu nu permit nimănui să își bată joc de numele și cariera mea care este de peste 50 de ani. Se vede din priviri că are ciudă pe mine și nu doar pe mine ci și pe artiștii din Epoca de Aur.

Nu am vorbit deloc cu Enceanu după cele petrecute, exclus să îl și sun, nu se pune în discuție așa ceva. La finalul evenimentului a fugit ca un laș. Este josnic și urât din partea lui tot ce a făcut.

Eu l-am iertat pentru că am foarte mulți dușmani, nu am timp de el. Însă, nu vreau să mă împac cu el. Enceanu este un dușman feroce pentru mine”, a declarat Gheorge Turda pentru reporterii Impact.ro.

„Nu consider ca e vreun scandal”

Cum era de așteptat, Constantin Enceanu a avut dreptul la replică în scandalul cu Gheorghe Turda. De asemenea, contactat de redacția Impact.ro, și întrebat care este opinia sa legat de acest subiect, Constantin Enceanu a declarat:

“Pentru mine este o poveste încheiată. Un subiect epuizat deja și ca atare nu am  ce să mai comentez pe marginea celor petrecute.

Nu consider că e vreun scandal la mijloc între mine și Gheorghe Turda”, a declarat Constantin Enceanu.

Cei doi au o carieră de peste 40 de ani în muzica populară, dar lucrurile par a nu avea nicio rezolvare între cei doi, din păcate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI