Scandal între Gheorghe Turda și Constantin Enceanu. Jigniri fără precedent în direct la TV

Scandal între Gheorghe Turda și Constantin Enceanu. Jigniri fără precedent în direct la TV
Și-au aruncat cuvinte grele

E scandal de proporții între Constantin Enceanu și Gheorghe Turda.

Un nou scandal lovește lumea muzicii populare românești. Gheorghe Turda și Constantin Enceanu și-au aruncat cuvinte grele.

De la ce a pornit scandalul dintre Constantin Enceanu și Gheorghe Turda

Totul a pornit după ce Gheorghe Turda și Constantin Enceanu au avut o ceartă care a degenerat și s-a lăsat cu insulte grave. Cei  s-au întâlnit la o petrecere, iar în momentul în care Gheorghe Turda a luat microfonul în mână, Constantin Enceanu a răbufnit.

Acesta din urmă s-a ridicat de la masă și a început să țipe la colegul său.

”Eu am cântat o doină, nici n-am cântat doua versuri din strofa doinei, că s-a ridicat şi a început să urle la mine. A urlat pur şi simplu”, a spus. Turda.

S-a lăsat cu injurii și cu gesturi șocante

„Urla bazaconiile lui, nici nu mă interesează, că nu vreau să reproduc ce a spus. M-a derutat total, m-a întrerupt din cântare şi bineînţeles că toată lumea a rămas stupefiată de gestul lui”, a declarat Gheorghe Turda la Antena Stars.

Constantin Enceanu a fost întrebat de ce a avut acea ieșire, spunând că interpretul de muzică populară „nu este normal la cap”.

Gheorghe Turda a spus că se simte invidiat de Enceanu, care ar vrea mereu să fie în centrul atenției. Cu toate astea, intrepretul spune că e loc pentru toată lumea pe scenă.

Gheorghe Turda, despre Constantin Enceanu: „A fost obraznic”

Se pare că scandalul ar fi mers mai departe, iar Gheorghe Turda a aruncat un pahar de apă către Enceanu. Interpretul a spus că a fost singura soluție prin care să îl potoloească pe colegul lui.

”Eu sunt cântăreţ de operă polivalent din multe puncte de vedere, muzică de operă, am terminat belcanto, el ce a terminat la viaţa lui, ce pregătire muzicală are individul?

Invidii, nu ne mai suportă pe noi, valorile din generaţia de aur, şi vin haştagii ăştia din folclor ca să ne demonstreze că ei sunt buricul pământului.

A fost obraznic, nu se face aşa ceva, să întrerupi un artist de valoarea lui Gheorghe Turda, ca să începi să ţipi şi să faci haz şi bazaconii”, a adăugat Gheorghe Turda potrivit Antena Stars.

Cu toate astea, Gheorghe Turda spune l-a iertat deja pe Constantin Enceanu pentru scandalul pe care l-a provocat. El l-a sfătuit pe cântăreț să învețe mai multe de la el și să își revizuiască comportamentul față de el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI