Scandal cu focuri de armă în Constanța. Un bărbat a fost împușcat, iar altul a fost rănit

Scandal cu focuri de armă în Constanța. Un bărbat a fost împușcat, iar altul a fost rănit
Bărbat împușcat în municipiul Constanța

Un scandal care a avut loc în noaptea de marți spre miercuri pe o stradă din Constanța s-a încheiat cu focuri de armă. Un bărbat a fost împușcat, iar altul a fost grav rănit, însă a refuzat să fie transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

De la ce a pornit scandalul

Polițiștii din cadrul Secției 5 au fost sesizați, prin apel la 112, în noaptea de marți spre miercuri, cu privire la un conflict care are loc între doi bărbați, pe strada Sălciilor din municipiul Constanța. Oamenii legii s-au deplasat de urgența la fața locului pentru a vedea despre ce este vorba.

În urma verificărilor, aceștia au aflat că, pe fondul unui conflict mai vechi, un bărbat de 38 de ani s-a dus la domiciliul unui alt bărbat, în vârstă de 33 de ani, unde i-a spart geamurile imobilului cu pietre, apoi l-a agresat fizic. La fața locului, polițiștii l-au identificat doar pe bărbatul de 33 de ani, care prezenta plăgi tăiate la nivelul corpului.

Cu toate acestea, a refuzat transportul la spital. Mai târziu, oamenii legii l-au identificat la spital și pe bărbatul de 38 de ani, care prezenta o plagă prin împușcare. Cercetările au fost preluate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, iar un dosar penal a fost întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Scandal cu împușcături în Arad

Un incident asemănător a avut loc în luna noiembrie a anului trecut. Supărat că iubita lui a fost concediată, un bărbat a decis să-i facă dreptate și să-l confrunte pe patronul acesteia. Individul a mers la carmangeria pe care acesta o avea, l-a tăiat cu un cuțit sub privirile mai multor martori, apoi a scos un pistol cu bile și a tras două focuri de armă spre magazin.

Proprietarul se afla la tejghea în acel moment, însă a ieșit cu un extinctor afară pentru a se lupta cu iubitul nervos, moment în care a fost tăiat. S-a refugiat înapoi în magazin, iar bărbatul nervos a scos pistol și a spart geamul magazinului.

„El săracul tot împingea de uşă să o închidă. Ăsta iar o împingea şi el s-a apărat cu stingătorul ăla. La început eu am luat în glumă, am crezut că poate ei glumesc sau ceva”, a spus un martor.

Din fericire, polițiștii din Arad l-au reținut pe agresorul de 26 de ani, fiind depistat în Lugoj.

Urmăriți Playtech.ro și pe