Sărbători de iarnă: Ce reprezintă și ce este special la noul doodle de la Google

Sărbători de iarnă: Ce reprezintă și ce este special la noul doodle de la Google

Aceste Sărbători de iarnă, conform Google, încep pe 18 decembrie. Google a dedicat o serie de doodle-uri speciale prin care vrea să-ți ureze sărbători de iarnă liniștite și frumoase.

În cazul în care ai uitat, Google îți reamintește că e iar Crăciunul și, ca de fiecare dată când e o sărbătoare importantă, îți pune un doodle pe pagina de Căutare.

Google și-a făcut deja o tradiție din a celebra evenimentele deosebite cu diverse animații sau efecte grafice sugestive, oferind totodată și informații despre acele sărbători sau comemorări.

Indiferent ce browser ai folosi, Chrome, Opera, Mozilla sau Microsoft Edge, vei da mereu de doodle-urile interesante odată ce vei folosi motorul de căutare al Google.

Azi, cu ocazia acestor sărbători de iarnă, dacă vei accesa un browser, vei vedea că Google a creat iar un doodle de Crăciun, prin care îți transmite urări, așa cum se obișnuiește în fiecare an. Alteori, Google adaptează doodle-urile în funcție și de sărbătorile locale. De exemplu, de 1 Decembrie, a fost un doodle sugestiv care a marcat Centenarul Marii Uniri.

Sărbători de iarnă : ce semnifică doodle-ul Google

Gigantul din Mountain View nu s-a mai străduit să redea ceva prea sofisticat, ca altă dată. Doodle-ul Crăciunului din 2018 e simplist și îi redă pe Moș și pe Doamna Crăciun stând cuminți lângă bradul împodobit și cu cadouri în brațe. După ce Moșul a împărțit cadouri toată ziua de ieri, e și rândul lui să se bucure de sărbătoare.

Google doodle în Ajun Crăciunului

Google a intrat încă de ieri, 24 decembrie, în spiritul Crăciunului și, după cum probabil ai observat, a creat unul sugestiv înainte de cea mai frumoasă noapte din an.

În doodle-ul din Ajunul Crăciunului, Google ți-a arătat o animație mai modestă decât e capabil să realizeze în alte ocazii, dar destul de interesant.

Era un Moș Crăciun însoțit de reni și de sanie, care împărțea cadouri pe coșurile caselor, suit, evident, pe cuvântul Google. A fost ziua în care copiilor li se spune că Moșul le împarte cadouri dacă au fost cuminți tot restul anului, deci doodle-ul era oarecum previzibil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI