07 nov. 2020 | 21:04

Sărbători chinuite pentru Simona Halep. Românca a primit vestea proastă acum. Adio, Crăciun în familie!

Sport
Sărbători chinuite pentru Simona Halep. Românca a primit vestea proastă acum. Adio, Crăciun în familie!
Simona Halep a petrecut ultimul Crăciun alături de familie

Simona Halep a anunţat în urmă cu o săptămână că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus şi este în izolare. Din fericire, starea jucătoarei de pe locul 2 mondial este una bună. Şi-a asigurat fanii că simptomele nu sunt severe, astfel speranţele sunt că va putea relua curând antrenamentele la intensitate maximă. Mai ales în condiţiile în care este nevoie să grăbească pe cât posibil pentru a ajunge în cea mai bună formă. Asta deoarece oficialii de la Australian Open, primul turneu major din 2021, pregătesc condiţii speciale pentru jucători. În lupta pentru evitarea răspândirii noului, australienii vor obliga jucătorii să stea două săptămâni într-o bulă înainte de startul competiţiei. Ceea ce înseamnă că Simona Halep va trebui să meargă încă de la mijlocul lunii decembrie la Melbourne.

Simona Halep, obligată să stea singură de Crăciun, în bula de la Melbourne, dacă vrea să participe la Australian Open

„Toți jucătorii vor veni aici la mijlocul lunii decembrie. Şi se vor supune unei perioade de două săptămâni de carantină înaintea începerii verii (n.r. vară în Australia). Vor avea patru-cinci săptămâni în care vor juca tenis. Toată lumea trebuie să completeze formularul primit, e necesar înainte de a primi viza. Fiecare jucător și jucătoare din top 100 și-a arătat dorința de a călători înspre Australia.

Simona Halep a petrecut alături de iubitul ei, Toni Iuruc, precedentul Crăciun

Bula controlată timp de două săptămâni va reprezenta un mediu foarte strict din punct de vedere sanitar. Obiectivul va fi să protejăm comunitatea, astfel încât jucătorii se vor putea deplasa doar de la hotel la terenuri și înapoi, într-un mediu sigur. Se vor face multe teste, scopul nostru este să fie cea mai sigură bulă din lume. După cele două săptămâni, jucătorii vor putea ieși și vor putea deveni membrii ai comunității, pentru că sunt negativi și nu răspândesc COVID”, a declarat Craig Tiley, directorul turneului de la Australian Open, pentru cotidianul The Age.

Vestea nu îi va pica prea bine Simonei Halep, care adoră să petreacă sărbătorile de iarnă în familie, împreună și cu iubitul Toni Iuruc. Anul trecut chiar a decis să amâne plecarea spre Australia astfel încât să poată fi alături de cei dragi de Crăciun. De această dată, însă, acest lucru va fi chiar imposibil pentru ea. Ba mai mult, va fi nevoită să stea singură de Crăciun, în bula de la Melbourne.

 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro