Sărbători chinuite pentru Simona Halep. Românca a primit vestea proastă acum. Adio, Crăciun în familie!

Sărbători chinuite pentru Simona Halep. Românca a primit vestea proastă acum. Adio, Crăciun în familie!
Simona Halep a petrecut ultimul Crăciun alături de familie

Simona Halep a anunţat în urmă cu o săptămână că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus şi este în izolare. Din fericire, starea jucătoarei de pe locul 2 mondial este una bună. Şi-a asigurat fanii că simptomele nu sunt severe, astfel speranţele sunt că va putea relua curând antrenamentele la intensitate maximă. Mai ales în condiţiile în care este nevoie să grăbească pe cât posibil pentru a ajunge în cea mai bună formă. Asta deoarece oficialii de la Australian Open, primul turneu major din 2021, pregătesc condiţii speciale pentru jucători. În lupta pentru evitarea răspândirii noului, australienii vor obliga jucătorii să stea două săptămâni într-o bulă înainte de startul competiţiei. Ceea ce înseamnă că Simona Halep va trebui să meargă încă de la mijlocul lunii decembrie la Melbourne.

Simona Halep, obligată să stea singură de Crăciun, în bula de la Melbourne, dacă vrea să participe la Australian Open

„Toți jucătorii vor veni aici la mijlocul lunii decembrie. Şi se vor supune unei perioade de două săptămâni de carantină înaintea începerii verii (n.r. vară în Australia). Vor avea patru-cinci săptămâni în care vor juca tenis. Toată lumea trebuie să completeze formularul primit, e necesar înainte de a primi viza. Fiecare jucător și jucătoare din top 100 și-a arătat dorința de a călători înspre Australia.

Simona Halep a petrecut alături de iubitul ei, Toni Iuruc, precedentul Crăciun

Bula controlată timp de două săptămâni va reprezenta un mediu foarte strict din punct de vedere sanitar. Obiectivul va fi să protejăm comunitatea, astfel încât jucătorii se vor putea deplasa doar de la hotel la terenuri și înapoi, într-un mediu sigur. Se vor face multe teste, scopul nostru este să fie cea mai sigură bulă din lume. După cele două săptămâni, jucătorii vor putea ieși și vor putea deveni membrii ai comunității, pentru că sunt negativi și nu răspândesc COVID”, a declarat Craig Tiley, directorul turneului de la Australian Open, pentru cotidianul The Age.

Vestea nu îi va pica prea bine Simonei Halep, care adoră să petreacă sărbătorile de iarnă în familie, împreună și cu iubitul Toni Iuruc. Anul trecut chiar a decis să amâne plecarea spre Australia astfel încât să poată fi alături de cei dragi de Crăciun. De această dată, însă, acest lucru va fi chiar imposibil pentru ea. Ba mai mult, va fi nevoită să stea singură de Crăciun, în bula de la Melbourne.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI