Sărbătoare mare în familia lui Pepe! Artistul și soția lui sunt în culmea fericirii

Sărbătoare mare în familia lui Pepe! Artistul și soția lui sunt în culmea fericirii
Sărbătoare mare în familia lui Pepe! Artistul și soția lui sunt în culmea fericirii. Sursa foto: Facebook

O mare sărbătoare a avut loc duminică în familia celebrului cântăreţ Pepe. Rosa, una dintre fiicele lui Pepe şi a Ralucăi Pastramă, a împlinit 5 ani.

Sărbătoare mare în familia lui Pepe! Artistul și soția lui sunt în culmea fericirii

Pepe şi soţia sa, Raluca Pastramă, au avut motive de bucurie, duminică, în familie. Rosa, una dintre fiicele frumosului cuplu a împlinit 5 ani, astfel că Pepe a fost în culmea fericirii. Pepe are o viaţă frumoasă, la care mulţi artişti nici nu gândesc, alături de Raluca Pastramă.

Pepe este un om împlinit atât pe plan profesional, cucerindu-şi fanii cu talentul său incontestabil în muzică, precum şi pe plan sentimental. Cântăreţul are o familie frumoasă, formată din soția sa și cele două fiice superbe ale lor. Ultimul motiv de bucurie şi sărbătoare, în plină epidemie de coronavirus, a fost împliniurea vârstei de cinci ani a fiicei mai mici a lui Pepe, Rosa.

Pepe nu a lăsat ca evenimentul important din viaţa lui să treacă neobservat, astfel că a marcat fericitul eveniment, pe pagina de socializare, prin câteva fotografii de colecție cu el și cu micuţa sărbătorită.

De asemenea, lângă fotografii, Pepe a lansat un mesaj plin de emoţie pentru fiica lui cea mică, Rosa.

Astăzi este numai şi numai despre ROSA, iubirea mea, prinţesa mea care împlineşte 5 ani !!!”, a scris Pepe pe pagina personală de  Facebook, în dreptul gotogarfiilor cu el și fiica sa.

Atfel, cântăreţul, dar şi Roasa, au primit multe mesaje de la fani, mesaje care mai de care mai frumoase.

Dragul meu Pepe ești cel mai fericit tătic ! La mulți ani frumoși cu sănătate fetiței tale Rosa! Și familiei tale.Toate cele bune!/ La mulți ani! Să-ți trăiască prințesa și să vă bucurați de ea /  La mulți ani micuței prințese, Pepe! Să fie sănătoasă, fericită și iubită de Dumnezeu! / Ce mai seamănă ea cu tati! La mulți și binecuvântați ani Rosei și vouă asemenea!”, sunt doar câteva dintre urările de bine trimise de către fanii artistului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI