Pepe și Raluca Pastramă se căsătoresc din nou. Cum este posibil așa ceva

Pepe și Raluca Pastramă se căsătoresc din nou. Cum este posibil așa ceva
Pepe și Raluca Pastramă se căsătoresc din nou. Cei doi inventează nunta de diamant

Pepe și Raluca Pastramă formează un cuplu de opt ani, iar pentru a împrospăta jurămintele și readuce iubirea, artistul spune, într-un interviu pentru ”Star Matinal” de la Antena Stars, că s-a gândit la o nouă nuntă.

Pepe și Raluca Pastramă se căsătoresc din nou! Cuplul inventează nunta de diamant

Pepe și frumoasa sa soție, Raluca Pastramă, și-au jurat iubirea în fața lui Dumnezeu pe 20 iulie 2014. Cei doi s-au căsătorit după ce au spus ”Da” în fața ofițerului de stare civilă, în urmă cu doi ani. Anii au trecut, iar Pepe se gândește acum că o nouă nuntă ar fi de bun augur. De regulă, cuplurile aniversează nunta de argint la 25 de ani de căsnicie și nunta de aur la 50 de ani de căsnicie, dar pentru că până atunci nu mai au răbdare, Pepe și Raluca vor să mai facă o nuntă, la aniversarea celor 8 ani. Dacă ideea celor doi va fi și pusă în practică, rămâne de văzut.

Până atunci, Pepe a declarat că ar fi bucur să aniverseze diferit momentul special pentru ei doi. Mai mult, cântărețul a vorbit și despre cum a început relația cu soția sa, dar și despre prima plecare împreună. Artistul povestește cu drag că prima dată când au mers în vacanță au dormit ca frații, dar a fost frumos, căci ”era cum trebuie să fie”.

Pepe și Raluca Pastramă se căsătoresc din nou. Cum este posibil așa ceva
Imagine de la nunta lui Pepe cu Raluca Pastramă ce a avut loc pe 20 iulie 2014

Revenind la nuntă, solistul latino spune că dorește, alături de Raluca, să inventeze nunta de diamant, apoi să meargă într-o vacanță cu copiii, dar și numai cu frumoasa sa soție. ”Am zis că o impresionez că sunt gentil şi aşa am rămas. (…) Vrem să inventăm nunta de diamant. (…) O să mergem într-o vacanţa cu copiii, o să mergem şi separat. Sunt propriul meu şef”, a declarat Pepe la Antena Stars.